måndag 28 mars 2016

Bio, omtänksamhet och fisksoppa!

Efter lunch vinkade vi av Krille, Elsa och farmor Maj som styrde kosan hemåt Skillingaryd efter härliga dagar tillsammans med oss här i Mellby! Själv tog vi ledigt även imorgon! Tyckte vi behövde det!;)
Så härligt att vara ledig ännu en dag, precis vad vi behövde!
Vi frågade Douglas vad han ville hitta på sin födelsedag? Vi började kolla på nätet och kom på bio! Så vi drog in till Halmstad!
Strosade runt lite på stan och njöt av de härliga solstrålarna!
Vi stannade till på torget och skrattade när vi såg de nakna statyerna... Jonas berättade stolt att han minsann hade badat där på sin svensexa... Åh herregud ja vilka kort jag sett därifrån.. Jonas iklädd sexiga gay kläder hållandes i en av statyernas snoppar! Ha ha ha!
Douglas fick bestämma film och det blev Zootropolis! Kan verkligen rekommendera den till både vuxna och barn! Sååååå bra och tiden bara flög iväg! Nästan den bästa barnfilm jag sätt, ja iallafall topp 3!
Ingen bio utan popcorn... Popcorn är verkligen riktigt gott!!! Kan jag bli så där extremt sugen på ibland!
Alltså Jonas... Han kan inte gå på bio utan att somna;)
Min fina 11 åring som älskar detta med kläder! Åh jo, han är extremt klädmedveten och de ska bara vara chinos nu, absolut INTE jeans..
När man fyller år i vår familj så får man bestämma vad man ska äta! Fisksoppa bestämde han för flera veckor sedan... Vi tyckte att vi kunde käka inne i Halmstad på någon god resturang?! ICKE! Han skulle ha sin fisksoppa!;)
Så vi åkte hem och käkade fisksoppa och jag som hade tänkt att jag skulle slippa laga mat ikväll, tje fick jag;)
Dom här 3 alltså... Alltid i luven på varandra, retas konstant med varandra och slåss... Har fått oss alla här i påsk att blivit tokig på dem.. Att dom bara orkar...
Men så plötsligt kan dom bara så himla snälla och underbara mot varandra... Ja iallafall i 2 sekunder....
Men ändå, det jag vill komma till är att dom är så himla omtänksamma mot varandra när någon fyller år i familjen! De är så himla glada för och åt varandra när de fyller år! Ingen svartsjuka eller tjurigheter när de får de olika presenterna! Vilket jag verkligen är så glad för! Skönt att vi iallafall lyckats uppfostra dem på något bra! Hi hi!
Nu blir de soffan och mys den sista kvällen på vårt älskade smultronställe! Och förstås njuta av vårt älskade födelsedagsbarn!❤️

1 kommentar:

  1. Fisksoppan ser jättegid ut, och vad stilig han är födelsedagsbarnet <3
    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!