tisdag 15 mars 2016

Hemligheter...

Det är mycket som surrar just nu här uppe i hjärnkontoret! Det är så mycket hemligheter att jag är tvungen att bita mej själv i tungan mer än en gång i timmen för att inte försäga mej.... Jobbigt läge när man liksom knappt kan yppa det till sina bästa vänner ens... De läget är nästan lite hemskt.. Ja för herreguuud va jag annars ventilerar med mina närmsta vänner! De vet typ allt, nästan!;)
Älskar att ha hemligheter och älskar att få reda på hemligheter, men shit va svårt det är att inte försäga sig... 
Det är mycket på gång nu! Både stort och smått;)
Mmm, jo jag vet! Har man sagt A så måste man säga B! Men lovar er, att inom 3 månader kommer ni få reda på en av hemlisarna! Och sedan så kommer ni så klart att få reda på de andra efter hand! ;)
Saker händer runt mej som jag verkligen inte trodde skulle hända! Men när allt liksom faller på plats, så vet jag att det kommer bli så sjukt jäkla bra! Allt löser sig och allt kommer att bli så bra!! 
En av hemligheterna kommer nog få mej att växa ännu mer som person, jo det är jag helt säker på.. Ja ni ser, jag vill liksom bara säga det, SKRIKA rakt ut! Hemligheter som är så sjukt härliga, roliga, pirriga, mysiga, fräna,skrämmande, häftiga och ja, verkligen cool!;)
Erkänn att jag nu gjort er sjukt nyfikna? Och ni sitter där bakom skärmen och liksom ba: -Men va fan, så kan hon ju inte bara skriva?!?!?!?
Men se, de kunde hon!;)
Som sagt, B kommer ni tids nog att få reda på!
Inget inlägg utan en bild, de vet ni va?;)
Fick en present av en annan dalkulla som tyckte att jag behövde ännu lite mer influenser av Dalarna i mitt hem! Så klart jag behöver! Ett underbart hjärta med dalahästar från Mora som dinglar fint i vårt fönster!❤️
Ett underbart hjärta från en underbart härlig tjej (de lilla jag har träffat henne!) Jo, ja... Hon kan ha en del av alla hemlisar att göra... Jo så kan de nog vara!;)
Ja ni ser... Nu ska jag inte skriva mer... Då råkar det säker komma ut ännu mer grodor från min mun! *hehe*

3 kommentarer:

  1. Och nu satte du inga griller eller så i knoppen :) Nu får väl halva byn ont i magen :)

    SvaraRadera
  2. kanske bebis..bara en gissning

    SvaraRadera
  3. har man sagt a får man säga b

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!