söndag 13 mars 2016

Sol, hockey och ännu lite mer hockey....

 Fredagen bjöd på sol! Herregud, det är nästan så man får nypa sig i armen för att verkligen inte tro att man drömmer! Känns som om man har glömt bort hur det är att känna de varma strålarna som studsar i ansiktet! Så jäkla underbart! De liksom spritter i hela kroppen och ingenting känns jobbigt! Man liksom ser livet med helt andra ögon när den där underbara solen visar sig!
 Fika på trappan efter skolan och jobb! Så varmt så jag inte ens kunde ha jackan på mej.. Ja jag vet, man ska frysa in våren.. Jag sa i alla fall till kidsen att de absolut INTE får ta av sig sina kläder och så gör jag tvärt om själv. Jo då så att e....;-)
 Jag tvingade mina kära kids att vara ute i fredags och njuta av solen.. Åh herregud säger jag bara så osams vi blev... Inte kunde de sitta ute i solen, hur i all sina dar skulle dom då kunna se på sina paddor som de längtat efter hela dagen? Vi sätter oss i skuggan och fryser.. Jättebra ide, jätte...
Jo absolut, jag tog striden och vi blev osams resten av eftermiddagen. Dessa paddor tar över deras liv. Men de spelade lite hockey på gården innan de hamnade i luven på varandra och gick in... Ungar alltså...
 I går morse hade Alfred sin sista hockeyträning! Då är det allt som oftast föräldramatch! Så jäkla kul alltså, ja självklart var jag med!;-)
Och så även min brorsa, som dagen till ära fick bli vårt lags målis! Åh herregud som vi skrattade när han tog på sig utrusningen... Pungskyddet var ju för bövelen större än hela hans överkropp;-)
 Det är tur han har en snäll sambo som hjälper honom på med skrillorna och knyter dem när han själv inte kom ner på marken pga av så mycket skydd!
 Douglas blev utsedd till dagens domare!
 Som sagt... Det är inte lätt att få på sig alla skydden själv;-)
 Laddade morsor som skulle ge sig ut på planen och kötta riktigt! Har inte stått på ett par skrillor på ett år, så ja lite ringrostigt var det, men det gick bättre än jag kunde trott!
 Sötaste dommartrion! Kusin Elvis, Douglas och söta lilla 5 åriga Melker!
 Ja, folk skrattade åt mej.. Jag förstår inte varför? Man måste ju skydda sig från topp till tå. Kände att jag inte ville ha någon knäskada... Nä så då måste man ju ha skydd på sig!;-) Och japp, tjejskridskor med taggar is da shit!;-)
 Tur att vi var i samma lag jag och Jonas... Annars hade det nog kunnat blivit en kamp på liv eller död och både svetten och bloden hade flödat!;-) Hi hi!
 Och jag blev utsedd till lagkapten! Men dom lyssnade ändå inte på mej, jäkla skitlag... Ha ha!
 Man måste ju vara snygg under alla skydden! Kontraster! Nagellack och ringar under alla skydd!
 Jo då, jag blev utvisad en gång oxå.. Dom där domarna alltså, de höll bara på barnens lag;-)
Vi hade verkligen så jäkla kul! Spelade i en timme och jag gjorde inte en endaste liten vurpa!
 Igår kväll blev det dejt med min lööv! Vem vill se på mellot när man kunde se när HV spela hemma? Vad gör man inte för att få vara med sin man! Jo så klart, följer med honom på hockey!;-)
 Faktiskt riktigt spännande match och jag fick skrika och leva precis så mycket jag ville utan att Jonas skämdes över mej en endaste gång.. Han brukar ju skämmas lite för mej på ungarnas matcher.. Då säger han åt mej att jag inte får skrika så mycket, då skäms han.. Men igår skrek jag mej hes och sa en massa fula ord till den grymt dåliga domaren...;-)
 Vi har väääldigt bra platser.. Så nära spelarna att vi kan ta dem på deras huvuden nästan...
 En bra match som slutade 7-1 till HV! Här fick jag kort på en man.. Tror han är från Finland och är HVs äldsta spelare, 41 bast tror jag minsann. Det är banne mej häftigt!;-) Gamla gubbar kan dom med!
 Och familjen Gris tog sig till Mc Donald efteråt... Slafs slafs och så var det nere i magen.. Gott var det också!;-)
Härligt romantiskt dejtkväll med min käre make!;-)
Sedan åkte vi hem och hämtade upp 2 av 3 kids och sov 9 timmar inatt!
Ligger fortfarande i sängen och myser! Japp, bara för att vi kan! Det är bara jag och Fabian hemma! Alfred sov hos sin kompis Wilmer inatt och Douglas och Jonas åkte innan klockan 8 imorse på säsongens sista hockeymatch! Måtte dom vinna nu!
Och ja, jag tycker faktiskt det ska bli skönt med lite pauser från hockeyn nu! VARJE helg hockey... Nu kan vi kanske försöka hitta på något på helgerna, åka ner till stugan och mysa eller något sådant!
Dagens agenda är annars tom! Så skönt att bara vara, hänga hemma och ta dagen som den kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!