måndag 21 mars 2016

Bowlinkalas!

Igår eftermiddag hade den här stjärnan 6-års kalas med 2 av sina kompisar Tila och Leon!
De hade bjudit in 15 vänner från sin avdelning på förskolan, så sammanlagt var dom 18 härliga 5-6 åringar med massor av spring i sina små ben! En del hade tänder i sina munnar, en del var tänderna på väg och en del var nästan helt tandlösa! Alltså den här åldern är verkligen charmig på så många vis!;-)
 Bowlingkalas! Superbra och hurrarop! Vi kom 10 minuter innan kalaset började! Delade in alla 18 barnen i lag, de spelade i ca 1 timme, åt korv med bröd och drack dricka. Fick en glass till efterätt och en påse med godis och efter 1½ timme var kalaset över och vi bara satte på oss våra jackor, betalde och gick därifrån! Hur smidigt som helt och hur bra som helst! Verkligen något som jag kan tipsa!
Man slipper alla förberedelser (som jag ibland kan tycka är lite jobbig om jag är på de humöret...;-)) Man kommer och man går och man betalar! Inget städ och inget röj efteråt! Sååå bra!
Och ALLA ungarna tyckte det var sååå kul! De hade nog gärna stannat ett par timmar till;-)
 Han gillar verkligen att vara med på kort... eller inte. Men se, det kommer han inte undan! Så klart ungen ska vara med på kort! Tänk så glad han kommer att vara och tacka mej när han blir äldre att jag tagit alla dessa miljoner kort på honom i alla olika vinklar;-)
Paketfrossa! En lycklig kille vill jag lova.. Själv var jag så avis att jag knappt kunde hålla mej från alla papper och snören... Kommer aldrig att växa ifrån det här med paket, snören och paket! Det är ju sååå kul!
Jag ska banne mej införa födelsedagskalas för oss vuxna! Bjuda in massor av kompisar och dom måste ha med sig paket till mej! Bjuda dem på korv med bröd och avsluta med en glass! Ja men det blir ju super;-) Eller så kan jag bjussa på bubbel och plockmat! Kanske inte lika barnsligt;-)
 Alltså dom är ju så söta, dom nybakade 6-åringarna! Så stora dom blivit... Gått på förskolan tillsammans i så många år! Känner varandra så bra! Vänner, underbart!
Söta är dom också! ;-) Som sagt, det här med att ställa upp sig och flina på ett kort.. Fabian har verkligen det med stort D;-) *Hahaha*
Fabian fick så sjukt mycket fina presenter! Massor av lego! Ja så Alfred var i sjunde himlen när vi kom hem! Ja, Alfred!
Både Fabian och Alfred älskar lego.. Men Fabian sitter gärna och tittar på medans Alfred bygger ihop alla legosatser och sedan leker han med det! Ja det är tur att de kan samsas ibland.. Att de kan sitta där helt tysta och bygga! Det är väl nästan den enda gången de håller sams, bröderna piff och puff...;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!