tisdag 22 mars 2016

Dom har gjort det igen!

I helgen var Alfred inne hos sin stora favorit och granne Carina! Dom är som ler och långhalm dom där 2! Så bra för varandra! Som piff och puff, som bästa vänner!
De fixar lite, myser, bakar och så syr dom!
I lördags påbörjades ett nytt syprojekt i granngården! En ny tröja skulle tillverkas!
Han hade ritat av mönstret, klippt och sytt! Helt otroligt att denna gosse som har haft så grymt mycket myror i brallan som bott i hans byxor sedan han föddes. Bara kan bara sätta sig så där rakt upp och ner, koncentrerar sig och bara lära sig och ta in allt nytt och sy! Jag är så IMPAD!!!
 En superfin tröja med kung fu panda och svarta ärmar med dragkedja blev projektet denna gången! Så grymt fin!
När han kom hem igår kväll sa han att det var lite krångligt det här med att sätta dit dragkedjan, så det skulle Cina fixa!
Igår när han sov kom hon intassandes här och lämnade över den färdiga tröjan! Så idag på morgonen låg den här på bordet och väntade på honom!
Jonas sa att hans ögon gnistrade som stjärnor och han var så fruktansvärt nöjd! Nöjd med deras syprojekt! Tacka fasen för det.. Själv kan jag ju inte ens sy en raksöm i ett par gardiner utan att skrika och slita mitt hår.. Tur vi alla är olika och att vi alla är olika bra på olika saker...;-)
Kombinationen igår kväll var väl kanske inte den bästa... Men vad gör det om hundra år?! Pepparkaksdressen från lucia så här mitt i påsk! Japp, den används flitigt som pyjamas!;-)
Ännu en gång, TUUUSEN och åter TUUUSEN tack snälla Cina för att du är så underbar och för att du lär Alfred allt du kan! Han är som en liten svamp och suger åt sig av allt du säger!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!