onsdag 9 mars 2016

Inte ett anfall på 9 månader!

I början av juni hade Alfred sitt sista migränanfall! Från att ha haft migrän minst en gång i månaden till inget, är så jäkla underbart!
Han hade sitt sista anfall på en klassfest vi hade precis innan skolavslutningen i juni förra året och då gick vi ju till kiropraktorn här i Skillingaryd!
Så grymt duktig! Han klämde och han kände och konstrade att 2 kotor i Alfreds lilla nacke låg lite fel och var superspända.
Så vi var där 2 gånger inom loppet av 2 veckor och Michael Sher som vår kiropraktor här i byn heter, fixade till dessa 2 kotor och sedan dess har han inte ens haft en tillstymmelse till ett migränanfall!
Helt sjukt underbart!
Visst kan det vara en tillfällighet att det kanske kan ha växt bort? Från att ha migrän mer än en gång per månad under flera år, till att inte ha en endaste symptom från att vi varit hos kiropraktorn. Nä, så klart "fixades" Alfreds migrän bort av kiropraktorn, det är jag helt säker på!
Ni som har problem med migrän, eller kanske era barn! Gör ett föröka, besök en kiropraktor! Vad har ni att förlora? Slippa de där helvetesanfallen, slippa stoppa i er piller, slippa må dåligt!
Eftersom att jag själv aldrig i hela mitt liv haft migrän så har jag så klart inte ens susning om hur det känns. Men jag har ju sett på Alfred hur dåligt han har mått.. Hur ont i sitt lilla huvud han haft under anfallen.. Och hur mycket han har spytt...
Nu är han återigen en glad unge alla dagar i månaden! Känner att jag kan släppa den biten nu! Att jag inte behöver hålla stenhård koll på hur mycket han dricker, hur mycket han sover eller hur han lever.. Migränen verkar vara borta helt! *peppar*peppar*
Vi firar att migränen varit borta i 9 månader nu i dagarana! Och ingen i hela välden är gladare än Alfred som slipper denna skiten! ;-)

6 kommentarer:

 1. Min migrän förs ann också när jag började hos kiropraktorn innan jul ! Sååå jäkla härligt ! / Karina

  SvaraRadera
 2. Underbart att läsa! Måste vara bland det värsta som finns att ha migrän :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de måste det verkligen vara...:-(

   Kram K

   Radera
 3. Åh, så himla bra att det hjälpte! Inte kul när de små liven mår dåligt. <3

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä så fruktansvärt jobbigt att se honom när han hade sina anfall, fruktansvärt för honom när det bara kom så där pang på...

   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!