tisdag 29 mars 2016

Borta bra, men hemma bäst?!

Inte en chans i världen....
Älskar vårt smultronställe alldeles för mycket för att känna så..... Tror dock inte jag skulle känna så om vi en dag skulle bestämma oss för att flytta ner? Kanske? Kanske inte?
Den här helgen har vi verkligen landat och samlat på oss massor av energi! Den där jobbiga stressen som ständigt bor inom mej, packade sin väska så fort jag öppnade upp dörrarna till stugan och drog sin kos och jag har inte känt den på hela helgen.. Men nu, så fort vi kommer hem börjar den där inre stressen gnaga inom mej, trots att jag egentligen inte har något att stressa över... Jobbigt läge liksom...
Ja ja, snart får vi åter åka ner dit och då ska jag åter njuta!;-)
Har ju glömt att visa er massor av bilder från helgen!
 Påskafton var blandad med både pyssel, mat, spyor, träning och vin! Jo då... Spyor.. Stackars kusin Elsa blev dålig och missade hela påskafton... Hon var dock inte den enda... Både jag och Alfred har också spytt.. Men bara en gång var... Jättekonstigt. Ett illamående från ingestans. En kaskadspya och sedan vips borta...
Absolut, det kan ha varit något vi fått i oss? Ja ja, vi mår i alla fall bra nu!!
 Krille är en fena på att laga mat och jag har inte behövt stå i köket många minuter förutom disken som jag stoppat  i maskinen... Shit va lyxigt, verkligen! Så jo jag har minsann  njutit!;-)
 Brunch på påskafton! En perfekt laddning för att sedan ta mej ut på en löpartur!
 Barnen fick inga påskägg av oss... Inget godis.. Jo jo, så klart de fick godis i massor av andra. Men av oss fick de innebandyklubbor!
 Alltså min man skämmer bort mej! Ni fattar inte hur bortskämd jag är! Japp, jag fick också en påskpresent! En supersnygg väska! Han har smak den där Jonas! Bra smak!;-)
 Efter lunch sken det upp och blev riktigt härligt ute! Jag drog på mej löparkläderna och sprang 6 km på 33 minuter! Nästan lite rekord från min sida! All träning som jag nött på både PW`s och på CT`n under vintern! Japp dom ger resultat! Resultat genom att göra mej mer uthållig och snabbare!
 Så körde vi lite styrka innan vi gick hem och fortsatte njuta av solen!;-)
 En dusch senare, lite smink, snygga påskiga örhängen som Douglas gjort och en snygg klänning Nu var jag redo för påskafton på riktigt!;-)
 Så blev det vernissage också! Alfred fick ju lov att sätta upp sina alster på väggarna så vi fick lite färg och påskkänsla!;-)
 Dukningen stod barnen för! Så fint dom gjorde!
 Alfred gjorde mormor och Tommy! Tommy har troskalsonger på sig! Ja, alltså den där fantasin är det inget fel på hos den där lilla människan;-)
 Äggjakt innan middagen! Farmor hade gömt i trädgården och så sprang de små liven iväg och fann sina ägg!;-)
 Så landade vi vid bordet! Åh all denna blandningen av påskmat! Det bästa från julmaten kan man väl kanske tycka! MUMS!
Vissa åt dock inte allt... Här uppe är Fabians tallrik... 3 ägg och ett par prinskorvar... Tur att han fick mumsa i sig lite godis efter den brakmiddagen... *harkel*
 Vi besökte också ett glasställe i helgen i Halmstad! Word of Riccardo! Kan verkligen rekommendera det stället om ni har vägarna förbi! Så sjukt god italiensk glass!
Dock trodde vi det varmare än vad det var... Ingen bra kombo, glass och kalla vindar. Så vi smet in och åt upp det sista på våran goda glass!
 Jag lovar! Kidsen var sååå mycket gladare än vad de visade.... De är väl trött på mamman och kameran... ;-)
 Slöa härliga dagar kan summera vår helg!
Kanske är det ändå gott att det åter är vardag imorgon... Ja för det tar på krafterna att vara med dessa grabbar... Jag älskar dem alla 3 galet mycket. Men alltså de kan också få en att bli helt galen... Skitungar är vad dom är... Älskade barn...
 Som sagt... Vi har ätit och njutit den här helgen i massor!
Att gå ut och äta med dessa grabbar.. Ja jag vet faktiskt inte om de någongång kommer bli någon njutning? Seriöst? Är det bara våra ungar som far runt som torra skinn och inte kan sitta stilla utan att hela resturangen vänder sig om? Ok... Ja alltså om vi hade hivat upp varsin padda och ett par telefoner.. Ja så klart hade dom blivit lugna... Men det vill jag INTE.. Jag vill att vi ska sitta där och njuta tillsammans och inte ha paddorna som barnvakt just då...
Absolut, dom kan vara grymt bra ibland, allts paddorna. Men ibland är det skönt att se sina barns ansikten och inte bara stirrandes där rakt ner i skärmarna...
Idag brummade vi hemåt efter 5 helt underbara dagar på vårt smultronställe!
Våren är på väg, värman är på väg! Ja allt det där härliga och underbara är på väg och vi har allt detta att bara blicka framåt på! Lööövlie!

2 kommentarer:

  1. Jag har glömt bort din blogg i flera år men hittade just tillbaka å tänker stanna! Kram på dej!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen åh så underbart! Välkommen tillbaka!!

      Kram

      Radera

Tusen tack för din kommentar!