söndag 28 mars 2010

Tid...

Jag känner att dessa 24 timmar som vi har på ett dygn inte riktigt räcker till för mitt liv just nu. Allt som jag vill och allt som jag ska och bör göra tar så mycket tid att det knappt finns någon tid kvar att sova på. Och när man äntligen får sova lite, då blir det helt plötsligt sommartid och klockorna ska ställas fram 1 timme. Jaha, där försvann min sköna timme som var så dyrbar. Och nu sitter jag HÄR fast sängen redan har ropat på mej för länge sedan. Men jag har ju inte haft tid innan. Och datorn lockar ju mera än sängen just nu för jag har inte haft tid med den innan;-). Dessutom väntar jag på en maskin tvätt som jag hoppas ska bli färdig snart. För jag har inte haft tid för det innan idag eftersom vi har kalasat hela dagen lång!

Nu ska jag gå och få lite tid med min käre sambo om han har tid med mej vill säga;-)

Lite synd att man inte kan köpa sig en liten gnutta tid för en mycket billig peng. Hade man kunnat gjort det så hade jag varit först på plats just nu för att köpa mycket TID!!!!;-)

1 kommentar:

  1. hej gumman!

    ja här går jag.. som vanligt.. men men.. jag är inte förvånad.. det ska tydligen vara såhär, lika bra att acceptera, le och försöka vara glad då antar jag..

    tid ja, här går tiden fast man inte gör något om dagarna.. tycker dagarna kan kännas SÅ sega men de går på i full fart för det :( så förstår att den som har en massa att göra inte alls hinner med..

    hoppas att ni hade ett lyckat kalas iaf!
    MÅNGA KRAMAR!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!