fredag 19 mars 2010

Sömn...

Nackdelen med att vara småbarns förälder är sömnen.... Natten har varit hemsk här hemma. Tarzan har legat vid bröstet hela natten. Så fort jag har flyttat honom en millimeter så har han börjat att snyfta och letar efter bröstet. Klart att han väljer att äta när han har dukat bord och att bara ta för sig och äta när han vill;-) Men det är ändå påfrestande att vakna hela tiden och sömnen blir helt rubbad... Plus att han varit så täppt i näsan så att varje andetag han tagit så har det fräst i hans stackars lilla näsa:-(
När äntligen Alfred har börjat sova ganska bra så ska någon annan börja strula. Douglas vaknade klockan 03,45 inatt och sedan dess har han inte sovit. Det är verkligen upp och ner med sömnen här idag. Tur att han är en tv ungen så honom är det bara att stoppa framför tv:n så sitter han där;-)

Känner att jag är den där hemskt griniga mamman som inte tål något idag. Min redan korta stubin brinner upp ännu fortare nu så fort något inte går som jag vill.... Det får nog bli en lite middags sovning för hela familjen idag!!

Dessutom har inte Alfred heller någon stubin idag. Han är såå grinig och mammig. Så denna dagen kan nog bli hemskt intressant hos familjen Johansson/Grunditz.

I skrivande stund så lyssnar jag på 2 tjafsande bröder. Vad ska man göra? Ta den ena och slå den andre med eller? För de lyssnar inte ett dugg på vad mamman i huset säger. Hur ska detta gå om några år när de är 3 som ska slåss och bråka? Förhoppningsvis sover alla bättre då och att jag då har lite mera tålamod;-)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!