fredag 26 juli 2013

Ett stenkasst hemifrån!

Ett ljuvligt dygn har vi haft jag och Jonas på Hooks herrgård! Slappat, ätit, druckit gott, sovit mycket och bara pratat, pratat och åter pratat! Hur ofta händer det liksom? Nä hos oss händer det tyvärr allt för sällan att vi bara pratar och pratar! Satt i timmtal igår kväll och pratade om allt!
Vi fick ju som sagt ett ljuvligt vackert rum! Jag blev såld direkt! Här skulle jag lätt kunna flyttat in;-)
Lyxigt att bara få vara, göra som man vill utan att någon ropar: -Mamma, mammmmmma, mammmmaaaa! Hela tiden! Ville vi sova middag, ja då gjorde vi det;-) Jo då jag älskar mina kära kids över allt annat... Och så klart njöt dom väääldigt mycket att få ha lite semester från oss och slippa höra vårat tjat helas tiden...;-) *host*
Utsikten från vårt sovrumsfönster! Inte alls fel enligt mina ögon;-) Tänk att få vakna upp så här varje morgon, ja tack!
 Vi hängde vid poolen, svalt och skönt i varsin solstol med bara ett stenkasst från sjön!
 Vi kände för att bada även där och hoppade i plurret! Omväxling är alltid bra;-)
Allt är så himla fridfullt därute! Många golfare och så vi! Men då fick vi ju oxå hela poolen för oss själva!
Det är verkligen vackert på herrgården, verkligen sååå vackert!!
Vi slängde även in våra kroppar i relaxen en liten stund! Sköna varma bubblor som mjukade upp våra (läs Jonas) stela kroppar! Jo då det stämmer, det var där vi var på min möhippa för snart 3 veckor sedan! Men jag måste vara ärlig känner jag... Kommer nog inte ihåg så mycket just av att vi hängde där då;-) *fniss*
En skön middagslur, ett gott glas bubbel på med den lilla svarta och så gick vi några trappor ner och hamnade på herrgårdens restaurang !
 Ett bord precis vid vattnet! Precis när vi satte oss där drog ett åskoväder fram. Stora blixtrar som sken upp över sjön och hamnade i vattnet! Sååå vackert!
3- rätters, med olika goda viner intogs och jag lovar att vi njöt av varje tugga som hamnade i munnen! Dra mej baklänges va gott, det liksom smält i gommen!
 Förrätt: Oxfilecarpaccio med löjrom och parmesanchrisp.
 Varmrätt: Rödingfile med grön ärtpuré, champangesås och smörslungad potatis.
Efterrätt: Citronparfait med italiensk maräng och hallonsorbet.
Jag lovar efter denna goda middag och mycket gott vin var vi vääääldigt nöjda! Ja ni ser ju va nöjd Jonas är!!! Jag lovar vi mådde som en prins och en prinsessa!!
Kaffe serverades en våning upp i en skön fåtölj med denna härliga utsikt!! Sååå vackert så jag nästan fick nypa mej i armen för att tro att det inte var en endaste stor härlig dröm!!
Allt detta har vi gjort på bara 24 timmar, ett stenkasst hemifrån! (Ca 20 minuters bilfärd härifrån!) Så underbart skönt och jag kan varmt rekommendera detta ställe till alla!
Detta kommer vi att leva på länge, väääldigt länge!

Jo och förresten... Det är numera inte bara tant röd, herpes och ett ryggskott på besök hos mej och Jonas... Även borrelia kan vi välkomna in i familjen... En äcklig fästing har klättrar på Jonas kropp och sugit av hans blod och lämnat efter sig en spya i hans kropp... Är det tacken det för att den fick äta sig mätt av hans blod? Äckliga små snuskiga typer det där...

5 kommentarer:

  1. Guuud va härligt !! Sånna där "utflykter" på tu man hand borde man absolut bli bättre på att unna sig ! Ett par gånger om året vore väl lagom ? :)
    Jag och C var på skaldjurs weekend i tanumstrand förra hösten och det är något jag gärna skulle göra till tradition !!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det ser ut och låter helt fantastiskt! :)
    Men borrelia låter inte kul någonstans! Hoppas att det går över fort!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det ser helt underbart ut!!Har aldrig varit där men ska dit med jobbet i september och det ska bli spännande nu när du berömt och rosat det.Otur med fästingen, hoppas det går bra...kram M

    SvaraRadera
  4. Javisst är det helt galet att man inte gör det oftare??!! Sååååå underbart!!
    Jättemysiga bilder! ❤

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!