fredag 5 juli 2013

Fina "nya" naglar!

I eftermiddag hade jag bokat tid hos söta Mhaerlene på Studio M Nails! Mina naglar är hemska och de går av hela tiden. Lacket som jag målar på ska vi inte ens prata om, för det försvinner på ett kick och man ser ut som en hora på en måndag bara efter några timmar på jobbet...
Så nu tänkte jag mej prova på en annan smart variant, nämligen shellac! Ett hållbart nagelack som håller upp till 2-3 veckor!
Jag var lite feg och tog en ljusare ton på lacket idag! Kände att om några veckor eller till bröllopet (om mina naglar har blivit längre) så kommer dom att målas i en röd nyans!
Mharlene på Studio M Nails har precis utbildat sig och har kanonpriser, verkligen KANONPRISER!!!! Klicka här för att komma till hennes facebooksida!
Jag blev så nöjd och mina naglar känns redan hårdare, skyddade och så sommarfina! (Svårt att få en bra bild på det fina lacket, men det skimrar i rosa!)
Mina nagelband dom ska vi inte ens prata om.. Men jag fick med mej en salva med bivax i som skulle göra under med dem! Hoppas jag verkligen, för så här kan jag ju inte se ut den dagen jag ska bli fru Grunditz... Fast å andra sidan så vet jag ju inte ännu om jag kommer att kunna visa upp min vänstra hand med min vigselring på så där stolt... Nä för vigselringen är ju som sagt ännu inte köpt;-) *host*host*
Det här med att slipa ner och sätta på en " ny" längre nagel känns lite pasé! Detta is da shit nu!;-)

6 kommentarer:

 1. Det ser onekligen starkt och hållbart ut! Och fräscht :-)

  SvaraRadera
 2. Det är ett toppenlack, även om det inte höll ens två veckor för mig. :-) Nageln var starkare sen också och det kändes riktigt bra. Hoppas det håller för dig!

  Ha en härlig helg!
  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 3. Kanske dags att ta tag i lite saker snart... ;)

  SvaraRadera
 4. Shellack är toppen! På mig har det suttit kvar i tre veckor, men sen blir det ju en utväxt.

  SvaraRadera
 5. Det där måste jag oxå testa.

  SvaraRadera
 6. här hittar ni min hemsida med!
  www.studiomnails.hemsida24.se

  Emma - vore intressant att hör mer om hur det inte satt på dig! Eftersom jag nyss certifierat mig så är alla erfarenheter intressanta! :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!