måndag 8 juli 2013

Det är så in i bänken mycket semester nu!

En helt fantastisk underbar semesterkänsla bor i min kropp och jag lovar att det var länge sedan jag var så här avkopplad! Vi bara är! Hur gött som helst!
Idag har vi bara hängt här på smultronstället, jag i en solstol och grabbarna i poolen! Solen smekte min hy, så den är alldeles ljummen och brun nu! Aj lööv!
Grabbarna därimot ger väl kanske inte någon semesterkänsla... Dra mej baklänges vad dom kan hålla låda... Jag säger bara, det är fan inte konstigt att både jag och Jonas är gråhåriga... *pust* (Nej jag klagar inte, bara lite och JA jag älskar dom över allt annat. Men när dom ständigt retas med varandra och det är gråt och skrik. Ja då är det ingen ljuvlig melodi...)
Jag har sovit middag, sov så där gött att jag dreglade med sommarpratarna i mina öron... Medans jag sov grät jag. Ja för jag lyssnade på Kristian Gidlund... Fruktansvärt och JA det gäller verkligen att njuta här och nu! (Ni måste lyssna på honom om ni inte redan har gjort det, de är en order från mej!)
Lovar att det gör vi, ja njuter alltså och detta är så in i bänken mycket semester så ni kan aldrig tro!
Grillat till kvällsmat och ett kallt glas rosé till det! När nu grabbarna somnade ikväll tog vi fram yatzy och spelade! Så skönt att slippa både telefoner, tv apparater och annat som alltid brukar stå på... Bara vi, spelet och musik!
Jag vann, ja i alla fall första omgången! Andra förlorade jag, så nu är jag sur och 2 horn i min panna har växt ut, jag är en sann tävlingsmänniska och hatar att förlora;-)
Nu ska vi krypa ner och se på film, förmodigen kommer jag somna inom 5 minuter!
Guuud va jag älskar att ha semester!;-)
Jo då, maxi-yatzy i sexor fick jag minsann in! Jäkla tur i spel, fast jag även har en jäkla tur i kärlek också!;-)

2 kommentarer:

  1. Jag har många gånger läst hans blogg med tårarna brinnandes bakom ögonlocken... Skönt med semester. Vädret är ju på er sida så bara njuuut och stäng öronen när killarna tjivas ;)

    SvaraRadera
  2. Å, vad det låter mysigt! Ja, inte 4 kivandes barn då, kanske... =o)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!