söndag 7 juli 2013

Så grundlurad! (Möhippan del 1)

Förra fredagen fick jag ett telefonsamtal från min kära svåger Krille (som också kommer vara en av våra värdpar på bröllopet). Han hade då pratade med Jonas som sagt att vi skulle åka ner till stugan på fredag (alltså i förrgår) Han/dom fick då kalla fötter och kände att dom måste meddela mej att på lördagen skulle dom komma och ta Jonas på hans svensexa!
Jag har tigit som en mur hela veckan och har fått bita mej många gånger i läppen för att inte försäga mej och har dragit många lögner för att han inte skulle fatta att det var något på G!
Jag visst att dom skulle komma runt 8 på morgonen och ta honom så jag var upp med tuppen för att inte ligga och sova!
Jonas kompisar stormade in genom dörren och rusade in till honom och slet upp honom ur sängen och meddelade att han skulle ställa sig och laga frukost till dem!
Sagt och gjort frukost lagades och jag stod och fnissade åt en nervös liten Jonas!
Men något kändes ändå lite fel... För varken min bror, Jonas bröder eller flera av våra nära vänner var där... Men blev ändå lugnad med att dom kommer att mötas upp! Jag fick ändå lov att skicka ett SMS till min käraste vän Hanna och beklaga mej lite och hon svarade att vi snart kommer att ses och det kommer att bli så bra! Och inte ens då fattade jag;-)
När dom ätit klart fick han order om att skulle byta om! Av med alla kläderna där i köket och ett tu tre hade jag en stor mössa för ögonen och hörselskydd på huvudet. (Och telefonen slet dem ur min hand, den fick jag ABSOLUT inte ha med mej;-))
Min tanke då var att de skulle ta bort mej så att jag inte skulle se vad dom skulle göra med honom. Men där lurade dom mej rejält, verkligen grundlurad!
Jag blev istället bortförd, in på en minibuss och hela grabbgänget följde med mej!
Och jag fick åka med en bit i bussen och släpptes sedan av och fick ta av min ögonbindel! Och där stod dom, mina älskade kära vänner och tog i mot mej med vrål, sång och massor av kärlek!! Jag grät och grät och mina tårar kunde knappt sluta! Underbara vänner som lurade mej så!
Så klart fick jag ju inte behålla mina vanliga kläder! Ombyte till världens sexigaste kläder och sminkning stod på deras schema!
En massa gott bubbel och goda mackor och så var det sedan dags att dra vidare till nästa "uppdrag"
Jag blev fotad av vääärldens bästa Anna på studio Lumumma i henns studio, där jag fick fotas på ett professionellt sett och guuud va roligt vi hade det! Mina kära vänner smet ut under tiden och fixade med nya underbara galna upptåg under tiden, men kom sedan tillbaka och jag bad om att få fotas tillsammans med dem!
Jag håller fortfarande på att smälta alla intryck (och alkoholen *host*host*) och jag kan inte med ord beskriva hur underbar dagen/kvällen/natten var! Så mycket kärlek, skratt och gråt!!
Så klart kommer det mer bilder och text imorgon, men nu måste min lilla kropp slå sig ner i soffan och låta allt smälta in en stund till!
Aj lööööv ju girls!!!

5 kommentarer:

 1. men guuuud så härligt!!! jag blev helt tårögd när jag läste inlägget, värre lär det ju bli när du berättar resten. :)

  SvaraRadera
 2. Åhhhh nu rinner tårar igen snyft!!!!! Älskling!!!! Puss

  SvaraRadera
 3. Gud va kul, och jag blir helt VARM i kroppen när jag läser ditt inlägg !
  Jag blev precis lika lurad och började störtböla av chocken på min möhippa för snart ett år sedan.
  MEN det var en av de absolut ROLIGASTE dagarna i hela mitt liv och jag skulle ge bra mycket för att få göra om det !! ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig dag!! Ryser av glädje när jag läser!!! Och tårarna bränner såklart i ögonvrån..:-) ❤
  Njuuuut av havet från mig också, för än dröjer det ett par veckor innan vi får se vårt älskade hav... Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!