torsdag 25 juli 2013

Wow va snyggt!

Klockan 8 imorse ringde min klocka och jag höll bokstavligt talat på att dö.. Jösses va tidigt... Nä jag vet, det är inte så tidigt, men just nu på semestern är det vääääldigt tidigt...
Klockan 9 hade jag tid hos härliga Mharlene på Studie M nails och där har jag nu suttit i 1,5 timme och blivit ompysslad!
Idag valde jag ljusrosa! (vääldigt svårt att få den "rätta" nyansen på bild) och ringfingrarna fick sig en lite mörkare rosa med glitter! Sååå snyggt och jag är galet förälskade i mina "nya" naglar;-)
Jag tog även en förstärkning på dem! Nu jäklar ska dom växa och bli starkare har jag tänkt! Japp för min tanke är att ha mina naglar på bröllopet och inte sätta dit några tippar. Men vi får väl se om naglarna vill som jag eller ej...
När jag kom hem och visade upp dom utbrast Douglas: -WOW va snyggt!! Så ja mina naglar gick hem även hos grabbarna;-)
Kan verkligen rekommendera er ett besök där! Hållbarheten på lacket är allt från 2-3 veckor! (Och i juli månad är det halva priset på alla nagelbehandlingar!! Klicka HÄR för att komma till hemsidan!)
Nu ska jag packa min väska, raka benen och göra mej snygg. Strax ska vi bege oss till Hook sherrgård!! Bara jag, min käre blivande man och massor mys!
Mina naglar kommer att bli pricken över de berömda i:et ikväll när jag ska ha min nya snygga svarta klänning som damp ner i brevlådan häromdagen från Nellys rea!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!