tisdag 9 juli 2013

Där sött möter salt!

Dagen idag har betsått av slöhet! Middagsovning även idag och häng vid poolen i en solstol, så underbart skönt!
Men framåt eftermiddagen började det att krypa i våra kroppar! Vi packade picknick väskan, satte oss på våra cyklar och cyklade dit sött möter salt. Nämligen där Lagan går ut till havet! En mil på cykel och knappt något gnäll! Jo förstås det var det, på ditvägen. Då höll mina stackars nerver på att hoppa ut från kroppen... Alfred vägrade cykla när vi redan hade cyklat si så där 5 km..;-)
 Fram kom vi och fikade på en av bryggorna och försås ett litet dopp i sötvattnet för grabbarna!
Sedan hoppade vi på våra cyklar igen och begav oss några kilometer till och där fann vi havet! En stooor härlig strand som dessutom var folktomt. Bara ett par nudister som stolt stoltserade med sina nakna kroppar så hela vår familj stod med våra munnar öppna och till och med JAG skämdes...;-)Kanske låg vi på en nudiststrand, kanske inte?! Men vi hade i alla fall badkläderna på. Kanske tyckte dom att vi var konstiga som hade badkläderna på. Men det sket vi. På heeeela långa stranden så var det bara dom och vi och det var sååå ljuvligt! Vi låg där till långt in på kvällen och bara var, andades och kände den där härliga kärleken i luften! Till och med grabbarna höll sams;-)
Sedan tog vi cyklarna hem igen! Vi trampade på små skogsvägar och helt plötsligt körde Douglas rakt ner i diket och trasslade in sig i cykeln bland nesslor och taggtråd... Lyckligtvis undkom han bara med några småsår. Men jag var helt säker ett tag att han precis där bröt hela sin arm och såg ett skräcksenarie målas upp i mitt huvud, att han vår älskade lilla badkille skulle få gå med gips hela den långa sommaren...
Man vet dessutom att det är semester när man äter kvällsmat klockan 20:30 en tisdag kväll och barnen är ute och spelar fotboll fortfarande! Förbaskat va jag älskar detta!

2 kommentarer:

  1. Ja sommaren är fantastisk när man utnyttjar den till fullo :-)

    SvaraRadera
  2. Så underbart! Tur att vurpan slutade hyfsat lyckligt :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!