tisdag 16 juli 2013

Med tejp kan man göra mycket!

Igår påbörjades projekt kojbygge här hemma på tomten! Av några brädstumpar, stenar, en gammal hängmatta och massor av tejp växte en superfin koja fram med både dörrar, fönster, golv och säng!
Fantasin flödade och den stora tänkare bakom detta bygge är Alfred! Han är en riktig skapare och är väldigt kreativ, en riktig uppfinnarjocke! Tejp det går det åt på löpande band här hemma vill jag lova! Mååånga meter per år som köps hem i olika storlekar, former och färger! Med tejp kan man göra mycket, till och med bygga en koja!;-)
Grabbarna är ute idag oxå och bygger! Och JA dom är sams! Kors i taket, det har inte hänt så många gånger på den här semestern vill jag lova... Jösses för det här med syskonbråk... *suckar djupt* Många olika viljor som ska bräcka den ena och den andre...
Men som sagt ännu har dom hållt sams och kojbygget fortsätter med Alfreds arkitekiska hjärna bakom palatset!
Tejpen är dock slut, så nu är det kris!! 2 stora rullar gick snabbt åt, så en tur till ICA maxi får det nog bli så att killarna blir nöjda och kan fortsätta sitt kojbygge så att den både får väggar och tak!;-)

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt bygge! Älskar barns fantasi, och kan bli alldeles avundsjuk. När slutade man tänka i de banorna, liksom??
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Haha! Men så bra det blev! :-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!