söndag 14 juli 2013

Ängelholms hembygdspark!

Vi vaknade upp till ett ganska mulet Mellby idag och med hemsk blåst... Ingen rumpa i solstolen idag och inget bad. Vad skulle hittas på då med 4 trötta vuxna och 5 vilda kids! Jo det fick bli en utflykt till Ängelholms hembygdspark!
Såååå mysigt ställe som vi ofta besöker på somrarna när vi är här nere! Massor av härliga och roliga aktivitet både för stora och små barn!
Söta små kaninungar som hade fått en hel hop med nappar från små söta barn! Perfekt ställe att lämna sina nappar på!
Glass i stora lass! Vi har liksom kommit ifrån det här med att äta på "normala" tider. Denna bamsing satte jag i mej vid 13 tiden, just vid lunchtid, gött att liksom börja äta efterätten innan själva huvudrätten;-)
Det är inte en bara en endaste stor lekplats. Nä det finns massor av söta små djur att titta på också, som denna stooora grisen... Som dom sanna söta vänner och sambo jag har, så kan ni ju gissa vad den här grisen döptes till... Mmmm, precis Karro... Aj säj no more...;-)
 Och här är familjen tajkon in dem self... Ganska så bra efterliknelse måste jag säga! *ha*ha*
Och titta där mitt i skogen stod häxans hus i Hans och Gretas berättelse!! Skogen som den stod i var alldeles magisk att gå i! Massor av härliga små troll och krypin överallt!
Fabian den lilla ilskna varelsen... Han passade in där bland trollen... Jösses Amelia var arg han var idag... *torkar svetten från pannan*
 Kissepaus... Nöden har ingen lag...
Jag kan varmt rekommendera er att besöka Ängelholms hembygdspark om ni är i krokarna! Kul för både stora och små!

3 kommentarer:

 1. Det verkar vara en kanon-sysselsättning en halvbra dag. Ang bauta-glassen... det är väl typiskt semester att äta vad man vill när/om man vill. Tids nog är man tillbaka i vadagsrutinerna igen så jag tycker det är skönt, om man bortser på plusen som visar sig på vågen pga detta :-(
  Hoppas ni får sol o bad i dag
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh, då var ni ju "nära" där jag bor!! Vi besöker hembygdsparken då och då. Perfekt utflykt och barnen älskar det! Kan inte fatta det är gratis inträde.
  Järnvägsmuseet i Ängelholm är också en hit hos våra barn!
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Alltid mysigt! Fast i söndags tog vi oss iväg på en liten shopping o fikatur istället - oxå trevligt men kanske lite dyrare än parken....
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!