torsdag 4 juli 2013

Egentid....

Egentid med Jonas har det blivit mindre och mindre med ju fler barn vi fått... Inte så konstigt med tanke på att vi har tre små kids som tar våran stora tid!
Jag kan få lite ångest över hur fort livet springer förbi våra ögon... De är så mycket annat som tar vår dyrbara tid att bara umgås och att ha lite egentid med varandra... Vi glömmer på någotvis bort att njuta av varandra mitt i det hektiska livet...
Alltså den fnuttiga lilla tid vi har tillsammans ägnas oftast åt matlagning, städ, fix, greja här och där, skjutsa hämta, lämna... Och så lite telefontid här och där och så ska man "bara" sitta vid datorn lite och sen, ja sen är det natten och den där egentiden med sin älskade försvann på ett kick...
Min mamma hämtade upp Alfred och Fabian här hemma efter dagis! Idag gick dom sin sista dag på förskolan, nu har dom 5 härliga veckors lov!
Övernattning hos mormor stod på agendan och massor av mys!!
Så helt plötsligt blev vi barnfria! Åh vad ska vi göra då? Städa? Jo det är sant, vi började att städa det första vi gjorde... Nej vi är banne mej inte kloka, jag vet. Men vi drack rosé när vi städade och hej va fint och roligt det blev;-)
Jo och så var vi och handlade också, handlade till kvällsmaten! Bara att gå i affären, bara vi två. Frän känsla måste jag säga... Vi blev som små retandes tonåringar;-)
Räkor, ostar, kex och annat plock blev det! Mmm sååå gott! Vi satt bara ner och pratade om allt och hela livet, precis vad vi behövde just nu!
Okej... Jag åt och jag pratade... Han pratade i telefonen och SMSade en del... Och så snackar han om att jag har min telefon fast i min hand hela tiden;-) *Host*Host*
Innan klockan 21 hade vi krypit ner i sängen och nu ligger vi och kollar på film! Hur mysigt är inte det då, i rena sängkläder dessutom!?;-) En helt vanlig torsdag!!
Känner att jag snart somnar så avslappnad är jag och jag lovar, jag kommer att sov som en prinsessa hela natten! Bara att få sova helt själv i sängen utan att ha 4 ben och 4 armar inlindade runt hela kroppen och små tår som sticker in lite var stans på kroppen. Jo då, jag kommer att sova skönt!;-)
Imorgon vankas min sista dag på jobbet, sen har jag 4 veckors underbar semester!!! *jiiihoo*

7 kommentarer:

 1. Ha en uuuunderbar semester!!!
  Kram U ♡

  SvaraRadera
 2. Låter som en kväll som ni behövde få bara ni tillsammans! Så mysigt ni gjort!
  Sov gott!!!

  Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Med man och rose blir städningen en riktig mysgrej. Hoppas ni sov gott!!!! Puss H

  SvaraRadera
 4. Det är viktigt med egentid spelar inte så stor roll vad man gör bara man mår bra av det man gör...

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!