tisdag 2 juli 2013

Dagens...

TYCKER: Att vissa på vår runda jord inte borde vara så in i helvete storkäftade och slänga ur sig en MASSA skit bara så där... Det sårar jävligt mycket, speciellt när vissa människor gör det bara för att dom råkar vaknat på helt jäkla fel sida...
HAR: Ont i min hals... Detta bådar inte gott inför semestern... Tar en Whisky och håller för näsan och hoppas på att skölja bort de dumma basilluskerna!
GÖR: Googlar på allt om bröllop... Nej jag har fortfarande inte fixat ringen, skorna, underkläderna, barnens kläder, barnens skor, bestämt bröllopsfrissa, hur buketten ska se ut, hur dukningen ska se ut. You name it... Men tja det fixar sig väl en dag. En regnig dag på semestern får vi fixa det, eller nått;-)
UNDRAR: Om det är höst istället för sommar ute? Ja för det är banne mej inga ljumna vindar ute... Men kanske väntar det härliga vädret på att jag ska få semester först innan det visar sig från sin bästa sida?!;-)
VILL: Gråta en skvätt, tros att jag gjorde det imorse... Borde se på en sorglig film för att få ur mej lite tårar...
VET: Att jag verkligen har dom bästa vännerna i livet! Dom är bannen mej bäst och finns där alltid för mej!!
BORDE: Ha sparka han som förtjänade det så in i helvete mycket på pungkulorna idag, hårt och jävligt långsamt....
FUNDERAR: På att sätta dit såna där lösögonfransar som håller och är snygga hela sommaren! Det vore ju underbart att slippa måla på masacara på ögonfransarna i sommar och ändå vara fräsch och snygg!;-)
ÖNSKAR: Att vi får en sån där underbar semester när vi alla i familjen är sams! Men önskar kan man ju alltid... Jag lovar det går mycket lättare att säga det än att göra det... Hej 3-års trots, syskonbråk, PMS häxa och tonårsfasoner...
LÄNGTAR: Efter Douglas som är på semester med kusin Elsa och farmor nere i stugan!
TRE: Dagar kvar till semestern och jag har aldrig längtat så mycket efter semestern som jag gör just nu! Den här dagen som har varit vill jag bara radera bort och hoppas att det aldrig mer blir en sådan dag...
SNART: Spricker jag... Det är mycket nu i huvudet och jag vill bara kunna bubbla ur mej en massa... Men nej jag måste vara lite hemlighetsfull säger min blivande man... Får inte berätta allt;-)
LÄNGTAR (igen): Tills på lördag då vi ska träffa våra älskade värdpar som ser till att styra upp vår stora dag! En jäkla tur vi har dom fyra, annars hade nog risken varit att våra kära gäster hade fått det tråkigt;-)
NU: Ska jag lägga mej och samla ny och härlig energi inför morgondagen! Ny dag nya möjligheter!!
Skickar med ett kort som jag fick mailat av fotografen Björn Magnusson som fotade hela bröllopsfesten i lördags! Han lyckades att fånga upp mej, precis sån jag är! Och ja min kära vän Jejja är precis likadan som hon ser ut, wild and crazy (Precis som mej...*fniss*;-))
En grym kille bakom kameran som impade stort på mej!!!

6 kommentarer:

 1. Tack för de fina orden - och kul att du gillade bilden!

  Ha en skön semester!

  SvaraRadera
 2. Ja det där ÄR verkligen du!!! Puss

  SvaraRadera
 3. Sov så gott inatt då och hoppas morgondagen blir bättre. Då är det ju också en dag mindre mellan dig och semester, kan ju inte bli bättre. ;-)

  Fantastiskt härlig bild! :-D

  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 4. Tack för en bra blogg! Spraka den där j-vel nästa gång du ser han:)!

  SvaraRadera
 5. Du är alltid vacker, Karro!! =) Man får gråta oxå! Du finns omnämnd i min blogg idag ;) Kramar i massor

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!