måndag 1 juli 2013

Jag håller mej på "rätt" sida iallafall!

Jag är så förvånad! Ja faktiskt! Jag håller mej fortfarande på "rätt" sida! Jag har i och för sig gått upp 3 kg sedan min lägsta vikt som jag hade i april förra året. Men å andra sidan har jag liksom omfördelat fettet lite tror jag minsann och fått mer muskler!
Jag kan inte säga att jag går in för att jag ska gå ner mer i vikt nu. Men jag får ju så klart ständigt tänka på vad jag stoppar i mej och att rör på mej är verkligen A och O för att hålla mina kilo på den plats jag vill!
Mina morgonpromenader är återigen da shit! Det måste vara den som håller mina kilo borta från att krypa på min kropp igen!
Jag äter allt nu, festar till det på helgerna, men ändå går jag inte upp! Och JA så klart är jag jävligt lycklig för det!
Imorse stod siffrorna på vågen så här.. 69.3 kg! Efter den här helgen med frosseri så blev jag galet glad att den inte stod på mer!
Jag har inte vägt mej sedan i februari, nej jag lägger inte så stort fokus på min vikt längre, faktiskt!
Min STOOORA "uppgift" nu är att hålla mej på den här sidan (under 70 pannor) hela sommaren! Ja för efter förra sommaren hade jag ju öka 5 kilo, FEM fucking kilo över sommaren. (Vägde för hundan 75 kilo när vi kom hem efter all semester.. Så egentligen hade jag ju gått upp 9 kilo från april månad... *host*) Inte alls bra!
Men nu har jag i och för sig annat att fokusera i, som att komma i den underbara vita klänningen som skall bäras upp i augusti;-) Så jag tror faktiskt inte att det kommer bli några som helst problem att hålla kilona där dom ska denna sommaren!
Så här såg min viktresa ut som jag blev "klar med förra året i april (läs här) och det är verkligen något som jag kan rekommendera att ta såna här "målkort"! Perfekt att titta tillbaka på (om motivationen tryter tex) och det är ju sååå kul att se förändringen!;-)
En sak till... Jag tror faktiskt att det är så att vi, ja framförallt kvinnor äter för lite. Jo jag tror att vi tänker alldeles för mycket och stoppar i oss för lite och sen när vi väl äter så bara suger kroppen i sig!
Så här kan min dags ätande se ut:
(Morgon PW klockan 5-6 varje vardagsmorgon som blir runt 7-8 km!)
Frukost klockan 6:15 bestående av 2 finecrisp med ost eller skinka på, yoggi med musli (Hur gör man ett tyskt U?) kokt ägg och kaffe med mjölk.
Mellis klockan 9:00, då äter jag åter finecrisp, och nej jag tröttnar aldrig;-) ev ett ägg och kaffe.
Lunch klockan 12:00. Då äter jag vanlig hederlig husmanskost som består av allt mellan sallad, köttbullar, brunsås och potatis till kesoplättar!;-)
Mellis klockan 15:00. Idag åt jag två ägg och kaffe, ibland en frukt och kaffe.
När jag kommer hem vid 16:30 är jag oftast sugen, likaså grabbarna så då kan det ryka ner allt från en frukt till en knäckemacka!
Kvällsmat runt 19:00 som också består oftast av "vanlig" husmanskost! Tex två potatisar mycket kött fik eller fågel (Bra med mycket protein) och sallad till det!
Så ja nog äter jag och framförallt, jag äter på fasta tider och var tredje timme och det mina vänner. Det är banne mej A och O. Då hinner inte blodsockret svänga så förbenat mycket!
Jag känner att jag liksom har hamnat i en "trivselvikt" nu. Den här vikten mår jag bra i och jag har inga som helst svårigheter att hålla den där på plats!
Och slutorden denna kvällen... Börja med morgonpromenader INNAN frukost om du vill gå ner i vikt eller behålla vikten eller helt enkelt må bra! Det är verkligen DA SHIT! ;-)

6 kommentarer:

 1. Du är grym vännen och jag är rätt säker på att det är muskler ! :)
  Jag har gått upp typ 3 kg sen jag började träna, men det känns å andra sidan att kroppen tightat till sig så nu väntar jag bara på att det små jäklarna ( musklerna ) ska börja synas ;)
  kram

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat, du är grym !! Jag tror att om man inte fokuserar så mycket på vikten så funkar det. Så är det för mig i alla fall, som har samma problem.
  Roligt med live inlägg som du gjorde för några dagar sedan :)
  Ha en fin kväll !!
  kram Pia

  SvaraRadera
 3. Du är så himla grym!

  SvaraRadera
 4. Det är precis den "andra sidan" strecket jag också vill landa på.. och kanske ett par till. Snart, snart... Nu är jag nära, men sommare är väl den svåraste tiden att hålla vikten?! Mitt huvudmål denna semestern är att inte gå upp, +-noll är godkänt så får det bli nya tag i augusti igen ;-)
  Dina före- efterbilder är så grymma, hela du är grym! Kom ihåg det!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!! Det var ett tag sedan jag tog mig tiden och kollade runt bland de bloggar jag följer, din viktresa följde jag - jäklar vad duktig du är som fortfarande håller dig!!
  Det där med morgonprommis - det är nåt som jag nog borde ta tag i. Skulle nog passa mig. efter semestern..*ja jag vet - det e lika bra att ta tag i det dirr, men mja... jag ska*
  kram, o lycka till i augusti - nu får jag nog se till att bli en mer frekvent läsare :)

  SvaraRadera
 6. Du är grym! Och det är så sant. Många äter för lite och alla dessa tomma kalorier... kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!