torsdag 11 juli 2013

En gång om dagen!

Målet för denna semestern är att motionera minst en gång per dag! Mina morgon PWs är heliga och dom fortsätter jag förstås med! Dock behöver jag ju inte gå upp klockan 4:45 för att utföra dem. Nej nu kan jag ligga och dra mej så länge jag vill och sen bege mej ut!
Idag blev det en tur på 9 km och solen smekte mitt ansikte, så ljuvligt skönt! Och när jag kom hem var övriga familjen vakna och en god frulle stod och väntade på mej! (Jonas och Alfred gick en morgon PW redan innan klockan 8 imorse och sen byttes vi av medans de andra två dönickarna här hemma låg och sov;-))
Nu har jag liksom gjort mitt för idag och allt annat som har med motion att göra är ju då bara en bonus!
Jag måste verkligen motionera. Ja för herregud annars skulle jag se ut som en vandrande julgris så mycket som jag stoppar och äter! Men är det semester så är det och det gäller ju så klart att ha en bra balans där. Är det inkomster så är det också utgifter! Och mat och dryck är ju så in i baljan gott och i sommar så tillåter jag mej att äta det jag och min kära kropp är sugen på och vill ha!
Min runkeeper har dock blivit helt knasig. Den lever sitt eget liv när det kommer till hastigheten... Jag kan liksom bara förlita mej på antal km och tiden, men inte km/tiden. Har det hänt er? Kan man ta bort appen och sedan ladda ner den igen utan att det försvinner information om mina aktiviteter? Någon som vet?;-)
I eftermiddag står en liten löpartur på to-do-listan. Blev sååå grymt sugen på att springa när jag gick idag! 2 veckor sedan sist jag sprang, så nu är det verkligen på tiden att min kropp får lite löparglädje igen. Men jag har inte varit ett skit motiverad till att springa och då vet jag att det är lika bra att inte göra det, för då blir det bara pannkaka av allt....
Nu blir det ryggläge i solstolen, vädret visar sig från en mycket bra sida idag!;-)

2 kommentarer:

  1. Träna lite låter sunt så kan du ta tag i det ordentligt till hösten igen :-)

    SvaraRadera
  2. Tycker det är grymt jobbat att få motion till en vana! Själv är jag lite nyfiken på RunKeeper men har så dålig koll på hur appen fungerar. Sen ska man springa med mobilen också =) Har du den i ett fodral på armen?

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!