onsdag 31 juli 2013

En dag bland cowboys och indianer!

Vakande upp till regn och väääldigt spralliga grabbar... Vad skulle denna onsdag hittas på? Rensa? Näää blev svaret från Jonas som nu börjat tröttna på mitt rens;-)
Så vi packade in oss i bilen och drog till High Chaparral i regnovädret! De fullkomligt öste ner regn från himlen och vi hade inte ens packat ner några regnjackor... Bära eller brista. Blir det mer regn så är det väl bara att åka hem igen då...
Jo för vi har det så bra här i vår kommun. Vi går nämligen in gratis där och då spelar det ju ingen roll om vi så hade behövt åka dit imorgon istället;-)
Men efter regn så kommer sol och regnet avtog och vi fick bara några droppar på oss under dagen!
Och vi har sett sååå mycket och grabbarna somnade med vääärldens största leende på sina läppar!
Vi har åkt rånartåget! Oj så rysligt spännande det var. Mitt under turen blev vi rånade och det blev värsta showen utanför vår tågkupé!
 Grabbarna blev en gnutta rädda när dom stormade in där på tåget och gapade och skrek! Men gud som dom tyckte om det!;-)
 Det är verkligen härligt därute! Små härliga uppbyggnader av både Mexiko, indianbyn och cowboystäder!
 Det finns verkligen människor och så finns det människor... Jag gick och småfnissade där för mej själv när jag gick där och den ena mer "utklädd" än den andra kom och drog förbi och lekte sig in att dom var riktig cowboys! Jo det är sant, vuxna människor som tror att dom är riktiga cowboys som lever ut sina fantasier och som dessutom har tagit med sina familjer och så går dom där och driver runt hela sommaren;-)
Inget för mej, men det är tur att vi alla är olika! Härligt och häftigt!
Jag tyckte nog att showen var den bästa på hela Chappet! Mycket pang pang och härliga skådespelare som verkligen kunde det där med stunts och skjutning!
Är man en cowboy så rider man oxå! Vem vill rida häst frågade vi? Alfred var bara den som ville, dom andra två nöjde sig med "fanatsihästarna"
Alfred som varken gillar spela hockey eller fotboll vill nu börja rida! Så nu har jag lovat honom ridlektioner!;-)
Denna onsdagen får många plus av hela familjen! Perfekt väder (ja efter en störtskur), mycket pang pang, härliga shower, coola byggnader, härliga indiantält, många skratt och mycket mycket mer!

5 kommentarer:

 1. Åh vad roligt & se bilder därifrån. Var där när jag var liten, kommer i håg lite därifrån. :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så roligt. Härligt med trötta/roade/aktiverade/glada barn :D Tur ni fick uppehållsväder! Kram!!

  SvaraRadera
 3. Alltså.. om man är ganska barnslig av sig måste det där vara ett riktigt drömjobb? :)

  SvaraRadera
 4. Härligt! Där är verkligen en annorlunda värld :-) Vi har inte varit där än.... Judit fick hög feber när vi hade planerat ett besök, såååå trist. Tufft av killarna att åka tåget, det hade vi nog inte vågat!
  kram j.

  SvaraRadera
 5. Kul att se bilderna, High Chaparall var något som vi sköt på framtiden lite för många gånger när barna var små och nu är de inte intresserade längre... så jag har aldrig varit där.
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!