lördag 13 juli 2013

Konsten att bjuda på sig själv!

En vecka har gått sedan mina älskade vänner kom och tog ut mej på en av mina livs bästa dagar! Jag lever fortfarande på lyckoruset och ju mer jag tänker på den dagen, ju mer fjärilar får jag i min mage och jag kommer på mej själv att sitta och fnissa åt saker som hände under den dagen!;-)
Häromdagen fick jag bilderna från studiofototograferingen som bästa Anna på Lumumma tog på mej!
Konsten att bjuda på sig själv kan vi nästan säga om denna fotografering kan heta;-)
Jag gick all in om man säger så och bjöd verkligen på mej själv och hade galet roligt! *fniss*
Som sagt, all in körde jag!!;-) Att jag sen ser ut som Tabita, lite så där halv trashigt. Ja det tyckte mina kära vänner passade min stil... Kände mej verkligen bekväm och snygg i dom där kläderna... *host* och *fniss*
TACK älskade kära vänner för att ni gjorde denna dagen till en av dom bästa i mitt liv!! Ni är BÄST!!! All kärlek till er!

6 kommentarer:

 1. Faan va snygg du är Karro! Blir ju avis ;-) Kommer då aldrig kunna va så alert som du är =)
  Kraamis

  SvaraRadera
 2. det är vi som ska tacka,som kommer få vara med på din stora dag.vi hade precis lika roligt som du.Jag går åxå fortfarande å tänker på den dagen med ett stort leende på läpparna.Du är ju så härlig som bjuder så på dig själv.Puss på dig!sara

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga vänner och underbara bilder!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du blir ju sjukt bra på bild, och att du sen vågar bjuda så på dig själv gör ju inte saken sämre ;-) Vilken underbar möhippa du bjöds på, den kommer du leva på lääänge!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!