onsdag 17 juli 2013

Att handla ensamma!

Om någon skulle ha sagt till mej för 10 år sedan att jag skulle njuta av att få gå tillsammans med Jonas på ICA maxi helt själv och handla mat, ja då hade jag förmodligen trott dom vara helt galna...
Men vet ni, vi njuter av att handla mat, ensamma.... Som idag när vi lämnade in kottarna på lekhuset på ICA Maxi och vi gick in och kunde handla utan att alla i familjen började storbråka eller att någon låg på golvet och gallskrek i högan sky...
Vi kunde till och med scanna varorna, ingen som skrek och gapade att det var deras tur nu att "skjuta" med "pistolen"..
På 20 minuter var vi färdiga och vi hade köpt den mat som behövdes. Hade kottarna varit med hade det tagit minst en timme!
Tänk att man kan njuta så mycket genom att få lite ensamtid med sin blivande man på en mataffär..;-)
 Barnen älskar att vara på lekhuset! Där dom får se på tv, måla, leka och busa! Perfekt tycker vi! Synd att det inte finns något sådan hemma. Då hade handlingen blivit så mycket smidigare, jag lovar!
Idag har vi njutit i solen! Ett stort moln täckte dock hela himlen på förmiddagen och jag blev en gnutta besviken, ja väääldigt besviken med tanke på att typ hela Sverige (kändes det som, fast det var ju så klart inte i hela Sverige, men iallafall halva...) lade ut på fejjan, instagram och bloggar att den där solen lyste så himla gött.... Ja tro fan det att man blir grön av avund.. Varför sken inte solen precis här när den gjorde det på alla andra platser runtom Mellbystrand... Men inom loppet av 1 timme blev det en klarblå himmel och min rumpa fastnade direkt i solstolen och sen satt den fast där hela dagen lång!
Ett underbart kvällsdopp i havet fick det bli oxå! Gud i himlen vad vi njuter!
Vi njuter av annat oxå, ja sånt som man stoppar in i munnen och sväljer! Inte alls bra för bilringen runt midjan som växer för varje dag som går. Men det är bara semester en gång per år och då ska man banne mej få njuta!
Måste verkligen tipsa om denna underbart goda choklad! Sååååå god så att smaklökarna skriker av lycka när chokladen landar i munnen!
Tyvärr gillar kottarna den oxå. Eller så kanske det inte är tyvärr, utan bara bra för då blir det inte så mycket över till mej... Det räcker kanske med att jag har en bilring runt midjan. Ja för äter jag mer nu så kommer det att bli ett stooort jäkla traktordäck inom lopet av 2 veckor...
Nu blir det ett glas rosé, ett parti yatzy och häng på altanen!
Sa jag att jag älskade semestern? Och att vi njuter?;-) Aj löööv det!

4 kommentarer:

 1. Härligt att kunna njuta av matshopping-tur i sin ensamhet ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det är mycket som förändrats på typ 10 år. Hade jag fått veta då vad jag nu ser som lyx hade jag väl bett ån spärra in mig. :)

  SvaraRadera
 3. Semester är underbart!
  Och det där med att handla själva på Maxi... Vardagslyx när den är som bäst;-)
  kram

  SvaraRadera
 4. Jag vet PRECIIIIS Vad du menar! Handla ensam är rena fröjden! Haha! :-D

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!