onsdag 17 juli 2013

Själavård!

På sena eftermiddagen igår packade vi badväskan och drog till Tylösand och hälsade på min "lillasyster" Martina och Marcus och deras små kottar Oliver och William!
Så fort vi kom dit hoppade alla grabbarna ner i deras pool och låg och flöt länge! Ca 37 grader i vattnet och jag lovar att dom njöt den fina sommarkvällen! (Ja trots att det var 2 st 3-åringar som är i deras värsta 3-års trots, så gick det ändå ganska bra... Man får liksom sålla ut de där skriken och bråken som kommer ur deras små munnar...)
Vi fick underbart god skaldjurssoppa som denna grymma kocken lagat! Sååå god och den sitter fortfarande kvar i smaklökarna idag, mums!
Rosé i massor åkte oxå ner! Alltså bubbel och rosé är bara sååå gott på sommaren!;-) Ska inte ens berätta hur mycket som rann ner igår kväll för då tappar ni hakan... *host* Ja för tappade hakan det gjorde jag nyss när jag fick ett SMS från Martina som berättade hur mycket som försvann ner i våra magar inatt...
När kottarna somnade runt 22:30 var det dax för oss vuxna att halka ner i det varma härliga vattnet! 2 timmar senare gick vi upp och var skrynkliga som små russin och så där lagom dåsiga i våra huvud...;-)
Detta var verkligen själavård och denna kvällen kommer vi att stoppa långt in i våra hjärtan och plocka ut en kall tråkig novemberkväll när kylan, regn och snö piskar utanför fönstrena!

5 kommentarer:

 1. vad härligt det låter!

  SvaraRadera
 2. Det ser verkligen superhärligt ut!

  SvaraRadera
 3. Åh va mysigt det låter! Precis så som en sommarkväll ska spenderas :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja...sådana här dagar ska man vara rädd om...:) Anna

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!