måndag 27 mars 2017

Tiden nu: Fantastisk!!

Vilken härlig helg vi haft! Vi har knappt varit inomhus på hela helgen! Ja förutom på kvällarna och nätterna förstås. Men annars har vi mest varit ute och sugit in varje liten D-vitamin som solens underbara strålar gett! Tiden nu: FANTASTISK!!
 I mitten av veckan undrade Julla och Henke om vi ville komma ut och äta kräftor hos dem! De vet hur galet glad jag är i kräftor och Jullan är precis lika som mej! Frossade i kräftor! Sååå lyxigt!
Bubbel, mat, dryck och fantastiska vänner, det kan inte bli en bättre strat på helgen!
 Ha ha, alltså Jonas och hans rygg.. Tur att Jouline tar hand om honom och tycker synd om honom när jag inte gör det;-) Hon hade en slags "korksten" som man la under sig! Superskönt sa Jonas att det var!
 Sociala? Ha ha, alltså dessa telefoner... Egentligen borde vi förbjuda dem.. Men ändå inte. Jag är klyven där....
 Fina Jullan som varit grym i höst och vinter och gått ner massor i vikt!! Sååå grym!
 Ha ha, alltså vi skrattade sönder oss den kvällen! Man har liksom aldrig tråkigt i deras sällskap! Flams och trams! Fantastiskt!
 Planen på natten var att åka hem, men det var ingen som ville komma och hämta oss! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Så vi trängde ihop oss lite överallt och sov över! Så mysigt! Dock delade jag och Jonas på en 80 cm säng... Om jag eller Jonas sov gott den natten? Ha ha, nä har fortfarande ont i hela kroppen, men är inte 20 längre;-)
Lyxfrukost och mys! En superbra start på dagen!
 Så åkte vi hemåt och fräschade till oss och drog iväg bara jag och Jonas! Kupan hamnade vi på och köpte en skänk till altanen! Visar sen! Men mina ögon föll på dessa fåtöljer! Alltså sååååå vackra så jag dog en smula! Men vart skulle vi ha dem? Nä det fanns visst inte plats för dem någonstans i det överfulla hemmet fick jag till svar av min käre make.. *suck*
Sedan var vi och kollade in markiser! Dem vi har behövs bytas ut! Vinröda mot grå/svarta! Blir nog skitsnyggt!
 Lunchen intogs ute i solen på trappan! Våfflor på självaste våffeldagen! Så himla mysigt! Tänk va vädret kan göra! Allt blir så fantastiskt lätt!
Efter lite fix i trädgården, städ på altanen och mys ute så klädde vi om och cyklade ner till lilla svärmor som fyllde år förra veckan!
 Hon bjussade på planka! Fantastiskt gott och fräscht!
 Ha ha, det var slagna hjältar som var på kalas! Klockan 18-18:30 sov dessa små grisar som stockar! Det tar på krafterna att vara ute och svira på fredagen, att vara ute och leka med kompisar hela dagen lång!
 Vi hade en jättemysig kväll tillsammans! Är så glad alla alla ungdomar vill följa med och är med på alla kalas! Och japp, även fast man snart är 18 och 20 så kan man visst börja måla i målarboken som grabbarna tog fram under kvällen innan de somnade;-)
 Man går inte hem från svärmor hungrig... Jösses va vi åt och avslutade med tiramisu! Och rödvinet det rann ner lika lätt som på fredagen.. Konstigt det där..;-)
 Alltså söndagen bjöd på lika härligt väder som lördagen! Det hanns med både att spelas golf (NEEJ för fan, INTE jag.. Utan Jonas...;-)) Tvättade alla fönster, rensade i trädgården tvätta och fixa inne! Tiden nu: Man får mycket härlig extra energi!
 På eftermiddagen åkte vi ut till mamma! Va lite sugen på Kajsamys! Och varken Jonas eller Douglas hade ju träffat henne!
 Hon är som en hund och följer med överallt! Hon suttade febrilt på mina öronsnibbar! Alltså på allvar, hon är så himla söt! (Kolla min film på insta: appelblomman heter jag!)
 Lammungar ÖVERALLT och de är så söta, men skitskraja... Så de är ju inget roligt att försöka mysa med;-)
 Men lilla Kajsa hon släpper inte synen från oss en endaste gång!;-)
 Hon är med överallt och hon låter barnen göra vad som helst på henne.. Herregud, hon tror väl på allvar att hon är en hund eller katt;-)
 Detta gör ju alla lugn! Ge mat i flaska!
 Det blommar överallt! Det känns som om våren kommit tidigt iår? Inte mej imot alls faktiskt! Tänk om detta väder fortsätter då kommer det nog bli en härlig påsk!
 Ha ha, katten Nisse är livrädd för Kajsa! Tänk denna djurvärld... Att en vuxen katt är livrädd för en liten lammunge;-)
 Att försöka få till ett sånt där fint kort på vårblommorna och Kajsa! Japp det sket sig rejält.. Att istället försöka tugga på kameran, japp det är mer en lammunges melodi;-)
Plockade med mej en liiiten men naggande vacker bukett av blåsippor från mamma som växer på hennes gård! Så vacker tid nu så det är inte sant!
Attans va vi njuter och tänk va, vi har en underbar tid framför oss nu! Galet härligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!