onsdag 22 mars 2017

Lite nygammalt!

I dagarna, närmare bestämt den 17 mars var det 9 år sedan vi flyttade in i vårt hus! Vi har ju gjort om lite här och där och möblerat om minst 70 gånger, speciellt på övervåningen! Bara den fula tvättstugan som borde få sig ett rejält lyft.. I och för sig målade vi där för några år sedan, så ett litet lyft fick den väl då...
Jag sa ju i förra inlägget, läs HÄR att vi nog var helt nöjda med TV-rummet...
Men våren är på ingång och vi stod ju utan soffor på altanen nu när vi burit upp de gråa sofforna till övervåningen som stod på altanen i somras... Nu helt plötsligt hade vi ju inga soffor där och vi typ bor ju där på sommarhalvåret och älskar att vara i vår lilla pensionärskuvus.. Så vi har kollat lite på blocket efter soffor som vi kunde ha där! Det finns ju massor av begagnat som är hur fina som helst och till en väldigt bra peng! (Japp, den som spar hon har;-))
Så fick vi napp en dag förra veckan! 2 fina soffor med 2 olika klädslar till, svart och vit för 1200 spänn! Vi slog till och i fredags åkte Jonas och hämtade dem!
Men nä... Inte kan vi ha vita soffor i uterummet där barnen springer ut och in med skitiga små fötter och med mammor och pappor som sitter där och sipprar vin..
Så vi valde istället att flytta om lite, så nu står istället de vita nygamla sofforna i TV-rummet på övervåningen och det blev sååå bra och såå ljust!
Underbart at kunna ha vitt överallt utan att man ska behöva vara skiträdd för att "någon" "råkar" måla på dem eller spilla något eller sitta där med sina skitiga tår... (Läs, "någon" är barnen jag syftar på;-))
Nu så är vi nog helt klara med det rummet och är så fantastiskt nöjda! Ja, alltid finns det väl något som man kan pilla med, som typ elementskyddet som Jonas ska spika ihop någongång.. *host, hemskt va förkyld jag blev*  Men det är lugnt, jag skyndar inte alls på honom;-)
Och så här såg det ut med de gråa sofforna! De står nu på altanen! Altanen tar vi en annan dag och fixar, städar och pyntar på! Letar dock efter en slags skänk att ha på altanen, gärna en vit sådan! En ganska så lång där man får plats med både TVn och annat småplock! Så har du en i gömmorna som du kan tänkas sälja till oss! Hör av dej!!
Man blir galet sugen på att fixa och greja på våren! Det liksom kliar i alla 10 fingrarna att fixa och pilla med något i hemmet!
Mår min mage och rumpa bra i helgen, så ska jag i alla fall putsa fönsterna och fixa på altanen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!