måndag 13 mars 2017

En blandad kompott av helgen!!

Ja, det är visst inte bara helgen som jag "råkade" tappa bort att blogga om... Har inte bloggat sedan i onsdags.. Ja ja, så blir det ibland!;-)
Våren den underbara våren är på väg till oss! Lika mycket som solen strålade, strålade vi i våra hjärtan i helgen! Vilket fantastiskt väder alltså!
I fredags gick jag och Fabian ner och handlade! Massor av små söta blommor börjar komma upp lite här och där! Lööövlie!
Fredagskvällen är som alla andra fredagskvällar, trötta! Ha ha, klockan 22 sov alla skönt!
Sömn behöver man ju, speciellt om man ska spela föräldramatch som vi gjorde på lördagsmorgonen! Ha ha, Nicke min bror är ALLTID målis när vi kör föräldramatcher! Vi skrattar alltid åt honom när han ska få på sig hela monderingen! Byxan längst upp! Ha ha, har man korta ben så har man!;-)
Den söta trion av domarna! Douglas och Elvis 11 år och lilla söta Melker 5 år! Söt gulliga!
Snyggaste morsorna på isen! Oj oj va vi kämpade! Och oj oj oj va rädda vi var.... Alltså en 8-9 åring kan skjuta hårt och dom kan åka snabbt.... Och är man ute för att göra allt för att försaka tackla ner sina morsor... Ja då är det förstås jääääättekul!
Ja ni ser... Jäkla skitungar... Tar klubban och bara drar på benen och så låg man där på isen som en skadad skalbagge och kunde knappt komma upp... Dunkade i mitt knä och armbåge 2 gånger rakt ner i isen och noll skydd.. Ena gången trodde jag på allvar att jag skulle svimma.. Då försvann hela världen från min syn.... Jäklar i min låda va ont det gjorde...
Men det är bara att bita ihop och det är så klart på blodigt allvar! Tyvärr förlorade vi, men det var banne mej på fisens mosse;-)
Jo då minsann... Nog blev jag allt hånad för mina skrillor... De skrattade åt mej! Alltså jag fattar inte det?;-) Dessa fick jag av ishallen för några år sedan för det var ingen som ville ha dem! Förstår inte det?;-) Men på min fot passar dem perfekt! Ja och åker man typ en gång om året så är dem perfekta... Ja ja, dessa piggar fram är kanske ingen höjdare.. Flera gånger tog dem imot och jag föll som en fura...
Svettigast av oss alla var nog ändå Nicke! Som han fick kämpa!;-) Och oj oj vilken träningsvärk jag hade igår och idag... Hela kroppen!!
Vem vill vara ute och njuta av det fina vädret när man kunde vara inne i ishallen halva lördagen?! Efter matchen var det dags för Fabian att träna! Han var målis, men jag tror ej att det passa honom alls... Nä jag vet inte riktigt om han ens gillar hockey.. Ja ja, det får väl tiden utvisa om han kommer att fortsätta spela eller ej?
Efter Fabians träning var det dags för Douglas att ha match! Duktiga, men förlorade tyvärr...
Seriöst jag höll på att koka sönder flera gånger och speciellt efter matchen när bortalagets tränade klagade konstant på vårt lag och betedde sig som ett stort svin. Den stackar hade nog inte fått pirra på 30 år minst så sur som han var... Man kan ju fråga sig hur i hela fridens namn man kan bete sig så dåligt i en ungdomsgrupp där barn idrottar? Som en stor skit och skäller på allt och alla.. STOR tumme ner för dem! Egentligen skulle man inte ens ställa upp och spela mot detta laget...Förra gången bad bortalagets tränare vår tränare att dra dit piparn växer.. RUTTET!
Så jag var så arg att jag fick lov att gå ut i solen och lugna mina nerver lite, annars hade jag förmodligen hamnat i luven på den tränaren! Kan liksom inte stå där och bara hålla käft! Sån är jag! Men solen fick mej att glömma den idiotiska tränaren!;-)
Efter klockan 14 blev vi "utsläppta" från ishallen och kunde äntligen gå ut! Men först åkte vi förbi vårt Hemköp här i byn och hämtade upp en vinst! Japp, jag vinner typ aldrig! Men någongång skall vara den första och jag vann hela denna lådan med massor av gottis! Lyckås mej! Och naturligvis delade jag med mej till familjen!
Som sagt, vi njöt av solen! Att vi ens kan leva under vintern när det allt som oftast är mörkt? Gud, nu kan jag knappt fatta det?
Bjussade hit min bror, svägerska, Elvis och Eddie på kvällsmat och mys! Vi kollade på mello och pratade och hade det sååå mysigt!
Men alla var ungefär lika trötta som Elvis;-) Så innan klockan 23 låg vi i sängen och sussade! Underbart att få sova ut!
Söndagsmorgonen var så lugn! Älskar när hela familjen går hemma och skrotar och fixar! Det får jag energi av! Så mycket energi att jag började städa och rensa!
Alltså den här förbaskade tvättstugan som ALLTID är full... Den fick sig ett ryck och sim sallabim...
Så var allt bort och inne i sina respektive garderober!
Ok ok... Nu kanske jag ljög en gnutta.. Nästan allt... Massor av urvuxna kläder ligger fortfarande kvar där bakom dörren och den högen tar vi en annan dag.. Just nu syns den i alla fall inte från hallen;-)
Jonas hade också massor av energi så han skulle till Värnamo en sväng och köpa lister för att göra klar övervåningen! Så vi andra hängde också med!
Vi sprang även in på mio och rusta.. Men barnen skötte sig INTE... De låg och kravlade på golvet och sa nog mamma ett tusen miljoner gånger.. VARFÖR frågar de aldrig pappa om något? Bara MAMMA, MAMMA, MAMMA!!!
Ja ja, det blev i alla fall mat och sen blev alla nöjda och glada! Fin söndagsmiddag och gott!;-)
När vi kom hem rensade jag ännu mer, bland annat i våra toaskåp! Jösses va skit det råkar gömma sig där...
Fick ihop en hel påse med skräp... Men nu är det snyggt och rent där igen! Vi får väl se hur länge det håller? *harkel*
På mio köpte jag rosa kuddar till soffan! Har helt plötsligt helt snöat in på rosa och grått! Fint! Ångrar dock att jag inte köpte en rosa fil som också fanns där.... Men när jag precis hade hittat den filten hade Jonas stubin brunnit upp och han och barnen var på väg till bilen... Så jag köpte aldrig någon filt...*suck*
Att få krypa ner i hörnet av soffan på söndagsvällen var sååå skönt! Ladda för en nya vecka! Nu är det måndag igen och hjälp va fort det går... Snart är även hockey säsongen över och jag är nog den i familjen som längtar mest!!!;-)

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!