tisdag 7 mars 2017

Att ha vaknat upp ur björnidet!

Det är en helt sjuk känsla i kroppen! En enorm förändring i mej håller på att hända! Bara till fördelar och jag har blivit så grymt mycket piggare den sista tiden! Det är nästan ett halleluja moment och jag fattar nog inte själv hur långt under isen jag har varit den sista tiden?! Eller ja, jag förstår det ju nu när jag äntligen börjar känna igen mej själv som den RIKTIGA Karolin igen!
Det känns nästan som om jag har vaknat upp ur björnidet! Att jag har legat ner och tittat på mej själv i över ett år! Haft svårt att ta på känslor, konstant trötthet, nerstämd och ingen riktig vilja i något... Trots det, så har jag bitit ihop jävligt hårt, för det är sån jag är! Bitit och mått piss... Men nu är jag äntligen tillbaka på riktigt känner jag! Skyndar långsamt, precis som björnen gör efter en lång vintervila! Men som också björnen är efter ett halvårs sömn, utvilad, fylld av härlig och ny energi! Nu blickar jag framåt istället för bakåt!
Jag gjorde något skitroligt både idag och igår, jag sände live på instagram! Såååå kul att prata oavbrutet med alla som sitter där bakom skärmen och tittar på mej och mitt liv! Känner mej alldeles fnittrig och barnslig! Sååå kul!
Jag tänker att jag kanske är för mycket ibland? Kanske inte? Men jag är jag! Gillar man inte att hänga med mej, men skit i det då! Tycker folk att jag är för mycket och är dryg, avfölj. Lägg ingen energi på att följa mej, vara nyfiken och sedan gå och stör sig på mej. Livet är för kort för det! Man MÅSTE fokusera på sånt som får en att må bra, det har jag lärt mej under den här jobbiga och konstiga resan som jag varit med om de sista tiden... (Som det inte finns någon diagnos på?)
Det är väl det som jag har insett... Så jädra mycket dålig energi har floreat kring mej. Negativa människor som har gjort att det avspeglat sig på mej och jag har tryckts ner och blivit precis lika bitter och negativ som de andra.. Vägrar! Och då måste jag nu mera reta folk som är negativ och försöker vända på allt! Tänker att det nog går att vända de här personerna till lite bättre positivt? Har ingen aning? Kanske hjälper det?;-)
Jag har också insett att jag är helt enkelt född på fel årtionde.. Jag skulle banne mej vart född typ i början av 2000 -talet! Ja för herregud det ser man ju på Douglas och hans kompisar! Gud va de är uppdaterade överallt och att synas och höras är ju bara fränt! Hmm... Varför kan vi vuxna inte vara sån? Klappa varandra på axlarna och säga att vi är fina och grymma?! Ja för faktiskt känns det som det om man kollar på insta och dyligt, tycker de yngre tjejerna och killarna är mer duktiga på att ge varandra komplimanger än vad vi vuxna är. Kanske har jag fel? Men det upplever jag!
Så kul att synas och höras! Aj love!;-)
Och där kom jag in på något helt annat än en björn som vaknar ur sin vintervila;-) Men det var en tanke som flög genom min hjärna och då var jag bara tvungen att skriva ut det!;-)
Jag har lyssnat på en del poddar den sista tiden, bland annat framgångspodden! Alltså grymma avsnitt, speciellt när Kristin Kaspersen, Petter Stordalen, Aaron Andersson och Lasse "Brandmannen" Gustavson var med!! Vilka grymma människor säger jag bara! Så olika, men ändå så lika! Så mycket positivitet och framgång!! Och tar man sedan lite av godbitarna som de säger, gud så mycket mer positiv och glad man blir! Och wow va man lär sig som människa att ta med vissa delar av de som de säger i livet! Så nyttigt för mej! Ni MÅSTE lyssna!! (Oj, låter nästan som om jag gått och blivit religös den sista tiden! Det har jag INTE... För jag svär precis lika mycket som innan;-) Men jag mår så mycket bättre nu och det är så jäkla härligt!;-))
För ett par veckor sedan var jag och min kollega och lyssnade på Torkild Sköd! Grymt säger jag! Alla skulle behöva lyssna på honom! Alla är vi VD över oss själva! Jag säger bara det! Sen måste man ju kanske ta några saker med en nypa salt! Så är det ju med alla föreläsare! Men det är bra att gå på sånt och att lyssna på föreläsningar för att få sig en tanke eller två! Tänka om och tänk rätt! Att handla bättre i vissa situationer som jag kan vara grymt dålig på att handla rätt i! Då är det bra att ta fram deras ord som ligger där bak i huvudet och ger än en extra tankeställare innan man handlar och säger något!
Så var jag och Jonas på Jan Bylund i Värnamo för en månad sedan! Också grymt! En föreläsning full av skratt men också som gav en eftertanke till hur man är som person och hur man kan bemöta andra människor! Speciellt bemötande på en arbetsplats!
Ja detta var lite tankar från mej denna månd.. Menar tisdagskväll! Har trott hela dagen att det varit måndag och så är det tisdag! Ganska så gött med den känslan faktiskt!
Förresten... Har ni några bra tips på bra föreläsare eller poddar som ni tycker att jag borde gå och lyssna på eller ladda ner i telefonen?
Puss och kärlek till er! Det är så grymt skönt att ha er som läsare! I den svackan som jag varit, så har ni ändå följt med mej, puschat och frågat vart jag varit! Väntat på mej att jag skulle komma tillbaka, det är kärlek det!;-)
Att det bara hinns med ett inlägg om dagen och kanske inte några på helgen... Ja så får det bli just nu! Kanske kommer jag ifatt även där och får sug efter att lägga upp flera om dagen!;-)
Natti natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!