måndag 6 mars 2017

Den perfekt överraskningsresan!

 I fredags efter klockan 13 hämtade Veronica och Per upp mej och Jonas! Veronica och jag blev hänvisade att sitta bak i bilen och där hade de dukat upp bubbel och nötter till oss! Alltså fatta känslan av lyx!!;-)
 Efter ett glas bubbel så kände både jag och Veronica av bubblet, men det stoppade inte oss! Vi slurpade i oss mera! Sedan började den eviga frågan? VART ÄR VI PÅ VÄG??? Ha ha, jag skrattade gott åt Veronica som var som ett barn som frågade om vi snart var framme?
 Så landade vi äntligen på vår hemliga resa, på hotel Tylösand! WOW va fint det var där! Våra män hade verkligen fixat den perfekta överraskningsresan!
 Vårt rum med svinsköna sängar!
 Så fort vi kom dit så hoppade vi i badrockarna! Tog oss lite och dricka och styrde sedan mot spaet! Jonas kände sig bekväm i sin badrock! Very sexy med midjan uppe vid brösten;-) Ha ha!
 När vi kom in i spaet så var det massor av barn där.. Alltså seriös, man tar ju inte med sig tårta på kalas och tänkte att va fasen va jobbigt med en massa barn... Ända tills vi kom på att det fanns en våning till där barnen inte fick vara! Alltså förstå mej rätt och jag ÄLSKAR barn, men när man åker utan sina egna, så är det lugn och ro man söker;-)
 Lugn och ro det fick vi! Jösses va vi njöt! Att bara sitta där och slöa, dricka gott, bada, prata och åter prata en hel massa skit! Så jädrans underbart! Regnet piskade på de stora rutorna och blåsten ven utanför! Så galet mysigt!
 Innomhus bad, utomhus bad, bastu och ännu mera bad! Det är så avslappnade för både kropp och själ! Som vi njöt! Hade vi inte haft en middag att gå till klockan 20:30 hade vi nog legat där hela natten;-)
 Jag såg ut så här! En ny superhärlig topp från min favvobutik People i grannbyn! Vid middagen hade jag en kavaj över, lite för kallt för bara armar och blek som ett lakan har jag återigen blivit... Ja tänk vilka i-lands problem man har;-) Så härligt att få klä upp sig och gå i höga klackar iallafall! Aj like!;-)
 Redo för middag! Sååå hungriga! Så gött att vara med dessa vänner, de är hungriga precis lika mycket som oss, ofta alltså;-) Och NEJ, Jonas är inte så full som han ser ut! Ha ha!;-)
Så lyxigt att bara sätta sig och bli serverad galet god mat!
 Förätten! Ha ha, det var nog en aning stressad personal.. Ja för när hon kom in med denna så sa hon att det var dessert och när hon skulle beskriva vad vi skulle äta sa hon att sillen var inlagd surströmming! Trodde på allvar att Veronica skulle dö och ifrågasatte om det verkligen var inlagd SURSTRÖMING!? Jo då det var det, ända till servitrisen själv fick läsa på menyn! Det var löksill!;-) Sååå gott!
 Alltså jag som inte ens är någon köttmänniska! Men jädrans va gott detta vra! Lamm!! MUMS!
 Efterrätt... En vaniljhistoria.. Nja, föll kanske inte mej i smaken och jag åt inte ens upp det... Men smaken är som baken! Allt kan ju inte falla alla i smaken!;-) Kom ihåg, alla tycker vi olika och tur är väl det!
Musikquiz fick avsluta vår härliga kväll! Vi trodde att vi lätt skulle vinna! Både Jonas och Veronica är grymma på musik och artister.. Tje fick vi så vi teg.. Vi kom inte ens 2:a;-)
Klockan 23 gick vi upp till rummet och somnade ovaggade! Trötta, supernöjda och mätta och lite småfulla!;-)
 Sov ända till klockan 8!! Halleluja på det! När hände det sist en lördagsmorgon? Länge sedan!
Så väntade en hotellfrukost! Alltså det är ju så himlans gott!!
 Efter frukosten satte vi på oss ytterkläderna och gick ut och gick en härlig promenad runt havet! Sååå vackert och att andas havsluft är det bästa som finns! Havet är vackert alla årstider!!
 Så packade vi ihop oss och satte oss i bilen! Våra kära män hade lovat oss shopping! Så vi styrde bilen mot Kungsbacka och freeporten!
 Vi gick runt där i flera flera timmar! Och NEJ jag köpte inte en sak till mej själv, bara till kidsen.. Varför blir det alltid så? ;-) Jag är i och för skitnöjd med shoppingen, många fina presenter blev det!
 *harke* Det har väl kanske inte varit den nyttigaste helgen? Man blir galet hungrig av att shoppa och att gå så mycket! Pizza! Mums, länge sedan jag åt!
Klockan 17:30 landade vi hemma! Då åkte vi runt och samlade in vår rara barnaskara! Men vad ska vi äta var den första frågan jag fick.. Fan, jag hade ju stängt köket trodde jag.. Det blev stekt korv och pommes... Hela fina nyttiga kostcirkeln till kvällsmat.. Men alla var nöjda och glada;-)
Eller nu ljög ja förresten! De var nöjda över maten.. Men jag tror inte vi hann vara hemma i 5 minuter förrens kidsen va i luven på varandra... VARÖR??? De måste tjafsas så fort de får tillfälle... Skitungar...
Men de slutade och vi hade en riktig myskväll i soffan! Det var väääldigt länge sedan vi satt hela familjen framför TVn och slappade och tittade på TV! Men sååå mysigt! Ja, men sen somnade en efter en och klockan 22:30 sov hela familjen gott!;-)
Tuuuusen tack för den perfekta överraskningsresan! Nästa gång kanske det är vi tjejer som får fixa något till killarna!;-) Ni är bäst!
Vad vi gjorde på söndagen? Tada, hockey för hela slanten så klart! Såååå galet skönt när säsongen snart är över! Som jag längtar!;-)

1 kommentar:

  1. Barn på spa..... nä tack, inte min grej heller ;-) Vilket härligt dygn ni hade!
    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!