tisdag 28 mars 2017

Idag fyller han 12!!

 Idag fyller vår älskade Douglas 12 år! Klockan 6 smög vi in i hans rum och sjöng med de finaste morgonrösterna vi hade och hurrade för honom!
Han sov räv! Ha ha, att den morgontröttaste människan måste ha varit väldigt spänd inför sin födelsedag eftersom att han inte kunde sova!
 Vad önskar man sig när man fyller 12? Märkeskläder och det ska tydligen vara morriskläder också... Jag VET, jag är en sån där tjej som aldrig typ köper märkeskläder.. Köper hellre billiga kläder där jag får 7 gånger så många plagg som för bara ett.. Alla är vi olika och det är han medveten om. Önskar han sig märkeskläder, så får han också mindre presenter! Lycklig var han i alla fall vår älskade Douglas över en morrisjacka och en morrist-shirt och liten annat plock! Bättre att köpa riktiga grejer och inte massa småskit som inte används kan jag tycka ändå!
 När man fyller år i vår familj så får man äta tårta till frukost och man får också bestämma vad som ska ätas till kvällsmat! Han valde förstås fisksoppa som alltid! Mmm, håller med honom! Den är så grymt god!
För 12 år sedan bestämde du dej den där ananndag påsk 2005 för att komma 4 veckor för tidigt! Du hade lite bråttom ut för att se den nya världen med dina 3170 g och 51 cm lång! Bråttom har inte direkt varit ditt andra namn resten av livet.. Du är punktlig i tid, men du stressar INTE!
Detta är ju inte klokt någonstans... 12 år... I 12 år har jag varit hans mamma, hans trygga famn, min lilla gosiga pojk som inte haft många trots i sina dagar.. De verkar dock komma nu.. Hej tonåring liksom.. Jösses, hans känslor är typ utanpå hans kropp ibland och han vet knappt hur han ska bete sig;-)
Ni ser.. Snart är han förbi mej i längden också... Enligt mitt pass är jag 169 cm.. Snart är han där, sjukt!
Vi pratade lite imorse vad man själv gjorde när man var 12 jag och min käre make... Ja vad tror ni jag gjorde när jag var 12 år.. Inte klokt någonstans när man tänker efter och jag får typ mardrömmar om att mina egna barn snart är där... Jag hånglade första gången när jag var 12 år och hade ett förhållande. Kanske inte så hemskt... Jonas satt hemma och spelade tv-spel... MEN jag drack första gången när jag var 12 år gammal. Min käre storebror tyckte det var jäääääätteroligt att låta sin lillasyster dricka sig full och spy som ett as när mamma och pappa jobbade en natt... Jag hoppas verkligen att han blir lik sin pappa där kan jag säga.. *sväljer lite nervöst* Shit alltså, det är ju inte klokt;-)
Grattis älskade unge på din 12 års dag! Vi älskar dej så otroligt mycket och jag hoppas att du alltid kommer att vara den du är! Den lugna goa killen som gärna kramas, som är lyhörd och som tröstar och har ett hjärta av guld! Jag är helt säker på att du en dag kommer att bli något stort! Din kloka hjärna är något som du ska vara extremt rädd om! Din dröm som läkare ska du inte bara drömma om, det är något du ska bli! Är helt säker på att du en dag kommer att bli en grym läkare, trots att du idag har väldigt svårt att se blod och sår;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!