söndag 19 februari 2017

Som en vallhund...

Hel den här veckan har vi varit ifrån varandra i familjen... Jonas åkte bort och Alfred åkte bort och sen har det varit fläng hit och fläng dit...
Jag har så sjukt svårt för det. Förr hade jag inga som helst problem med att vi var ifrån varandra allihop , men nu har jag sjukt svårt för det.
Jag är som en vallhund som måste hålla ihop sin fårskock och känner att jag trivs bäst när alla är på hemmaplan där jag har koll på alla!
Jag vet inte varför jag blivit sån? Ingen aning, men det är något som har växt fram inom mej och jag mår som sagt inte alls bra när min flock inte är med mej....
I fredags kväll var vi äntligen samlade hela familjen!
 Sååå underbart för mitt mammahjärta! Det spelar ingen roll att kidsen stänger in sig på sina rum eller är med kompisar. Jag känner mej ändå varmast i hjärtat när HELA familjen är hemma!
Det händer tyvärr alldeles för sällan att alla är hemma numera och värre lär det väl bli ju äldre barnen blir. Då kommer det (*harkel*förhoppningsvis) inte vilja hänga här hemma med oss... Konstig känsla det där, dubbelt... Men man lär sig väl med tiden att vi inte kan sitta fasklistrade på varandra kan jag tro!
Den här helgen har vi i alla fall hängt i ishallen som vi alltid gör på lördagar.. Träningar och matcher... Skönt när den här säsongen snart är slut och jag längtar tokmycket efter att hela familjen kan gå upp lite senare på lördagsmornarna och äta frukost tillsammans!
 Efter maten igår kom våra härliga vänner Martina och Markus på dejt! Bubbel och kortspel! Förbaskat trevligt med spontandejter! Så enkelt och lätt! Ja, vad annat kan det bli med dessa vänner! Enkelt och lätt! Min "lillasyters" som är precis som mej! Wild and crazy!;-)
 Det är ju såååå kul att spela kort och det gjorde vi flera timmar! Jag förlorade dock flera gånger, men hör och häpnad! Jag blev inte ens sur! Kanske börjar jag fatta att det inte hjälper att vara dålig förlorare? Kanske, kanske inte?;-)
 Imorse bestämde vi med bästa Veronica och Per att vi skulle åka in till Jönköping och käka brunch! Fantastik fint på Spira! Och fantastik god mat! Åt som om vi aldrig hade sätt mat förr och jag är fortfarande mätt ännu, trots att det gått 7 timmar... Att man aldrig lär sig att äta med måtta???
 Alltså jag loooovar, vi hade såååå mycket trevligare än vad det ser ut och de var inte så trötta som de såg ut!;-) Ha ha!
Det här smakade jag på! Alltså det är ju så sjukt gott med sånt här skit... Men nu har jag banne mej bestämt mej för att skippa detta! Jag vet ju att jag inte mår bra av socker och äter ju inte annars vanligt godis! Så kan jag ju hålla mej borta från sånt här, right!
Nähä! Nu ska jag ta min rara barnaskara och snusa på dem innan de somnar! Jonas åkte precis iväg till *tada* ishallen! Åh att de är banne mej vårt andra hem.. *snark*
Men vallhunden inom mej har ju sin rara skock under sitt hustak inatt och nu får de inte åka ifrån mej på ett tag!;-)
Tack för en underbar helg alla inblandade! Imorgon är det måndag och ett tu tre så är det fredag igen! Tiden går rysligt fort när man har roligt!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!