lördag 11 februari 2017

Att fylla 37....

Igår fyllde jag 37 år! Ännu ett steg närmare 40 och jag har åldersnojja så det bara skriker om det... Fy fasen alltså... Jag vet att jag inte ska känna så, men jag gör det. Vill inte bli gammal. Fast å andra sidan så är väl bara siffrorna 37 ett nummer på ett papper och man gör sig inte äldre än va man är?! Jag känner mej lika ung som 25, men är snäppet klokare nu än då och ännu mer full av erfarenheter av livet!;-)
Igår morse klockan 6 kom hela min älskade grabbliga in och sjöng för mej och hade massor av paket med sig! De vet hur de ska ta kvinnan i deras liv! De vet att hon älskar paket och att fira! Japp, för barnen är precis lika upprymda av att jag fyller år som om de skulle varit dem själv som fyller!;-) Kommer nog aldrig i livet inte gilla att fylla år, varför ska man göra det! Allt ska väl firas, eller hur?! Dessutom får man fira livet att man ännu ett år får vara frisk och kry utan några större sjukdomar! De ska man sannerligen inte ta för givet idag, oavsett vilken ålder du är i!
Så fira varje år och fira det kärt och hårt! Det är mitt motto!!;-)
 Grabbarna hade pyntat så fint vid min plats där vi åt tårtan! Alfred är en kreatör och älskar ju att pyssla och skriva och rita! Håller detta i sig, så är jag helt säker på att han en dag kommer att bli något stort inom designvärlden! Japp för han har DET som vi inte har! Känslan av en konstnärssjäl!
Sedan rusade jag till jobbet efter en mysig fika med familjen och jobbade mina timmar och smet sedan hem till barnen och fortsatte mysa!
 Min fina vän Hanna kom förbi med blommor men hann inte stanna och min pappa kom och är här hos ss i helgen!
 Så kom Veronica och Per och vi drack kaffe och givetvis bubbel! Ja herregud är det fredag och man fyller år! Ja så klart måste man dricka lite bubbel på den sena eftermiddagen! Så mysigt!
 Så gick de hem och Jonas lagade mat till oss! Fläskfilé och klyftpotatis! Japp, HAN lagade mat! Det händer inte allt för ofta här hemma.. Han gör annat och jag lagar mat! Men nu tyckte barnen att är det mammas födelsedag, ja då ska hon inte laga mat! Tyckte jag var ett klok beslut av mina boys! Jag uppfostrar dem väl måste jag säga! Ha ha!;-)
Så jag skålade i rödvin och åt god mat och hängde med Jonas, kidsen och min pappa!
Men fredag är man inte så kaxig... Klockan 22 började det rycka rejält i ögonen och John Blund kom på besök!
Vilken härlig födelsedag jag fick! Såååå mysig och härlig på så många sätt och vis!
Ja men förstås undrar ni VAD jag fick i mina paket av grabbarna? En söt rosa poncho, en söt blomma som Alfred hade pysslat ihop, en underbart god ny parfym! Alltså på riktigt, jag blir nästan lite tänd på mej själv när jag har på mej den här doften! Den luktar så gott så man blir KÄR!;-)
Så fick jag en handskriven lapp! En överraskningsresa! Den 3 mars skall jag åka någonstans och komma hem på lördag kväll! Men jag har inte en aning om med vem eller vart! Åh, jag älskar överraskningar, ska bli såååå spännande!!!! Jonas är så himla grym på sånt här! Han överraskar mej i tid och otid! Jag är mindre bra på sånt, men alla är vi duktiga på olika saker och vis! Jag kanske gör något annat bra som han tycker om?!;-) Japp, för det är så man måste se det, right?
Nu väntar ishallen! Ska dit och frysa lite och kolla på Douglas när han spelar match! Ikväll vankas det familjefest för min kära storebror som fyllde 40 i måndags! Kan nog hända att det slinker ner lite vin ikväll också;-) *harkel* Jo jag har redan glömt bort hur dålig jag var för ett par helger sedan.. Är huvudet dumt så får kroppen lida.. Och ja, kanske får jag ta tillbaka det där som jag skrev i inläggets första del att jag blivit klokare med åren? Kanske stämmer det inte riktigt in på allt;-) Ha ha!;-)
Puss på er!

2 kommentarer:

 1. Stooort grattis på din dag! <3
  Jag fyller också 37...eh...25 menar jag, om en månad! ;-)

  PS. Har inte heller snapchat. En ev. ålderskris (?) kanske gör att jag gör dig och din man sällskap snart och fnissar åt mig själv. Haha! :-D

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Stackars dig, förstår att det är jäääättejobbigt ;-) men det känns kanske lite bättre när du får veta att jag fyller 47!!!! om tre veckor!! Skämt åsido, men det måste vara jobbigt med sån åldersnojja. Jag har aldrig haft det, tycker tvärtom att det är ganska skönt att bli äldre... alltså jag har ju långt kvar ändå innan det är dags att tacka för mig ;-)
  Stor kram till ungdomen /J ❤

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!