måndag 6 februari 2017

Idag fyller han 40!

Idag fyller min kära storebror 40 år! Herre min gud, jag har en storebror som är 40 år! Gud jag får själv åldersnojja över detta.. Jo det får jag, det är sant...
40 låter verkligen så gammal tycker jag. Herregud, kan liksom inte fatta att vi är så gamla som vi är... Nä, jag själv känner mej i alla fall inte en dag över 20, så då är han ju bara 23!;-)
 Idag var han ledig från jobbet! Klart man ska vara det när man fyller 40!;-) Han ville dessutom luncha med sin lillasyster! Det måste väl ändå vara ett jäkligt hott betyg så säg!;-)
Jag är så oerhört glad och tacksam att jag har min bror!
Även om vi förr i tiden höll på att slå ihjäl varandra (läs: Han slog halvt ihjäl mej var och varannan dag.. Inte konstigt att jag blivit en liten ettrig tjej med 5 kilo skinn på min näsa. Det fick man lov att ha när man hängde med den där storebrodern dagarna i ända;-)
Idag har vi en härlig syskonrelation, även om jag nästan hatade honom när vi växte upp.. Ja helt enkelt så som en syskonrelation skall vara!
 Vi är fortfarande lite barnsliga och wild and crazy och det står vi för! Vi kan fortfarande tjafsa och bråka om så måste! Småbråka och brottas, trots att jag alltid som hela livet hamnar i backen med ett brak....
Men idag vet vi båda när yxan skall läggas ner och vi slåss inte längre som vi gjorde förr när vi tyckte olika om precis allt! Jag till och med skydda honom här om helgen när jag tyckte att en sak inte var som den skulle! Det ni, det hade förmodligen INTE hänt för si så där 30 år sedan.. Då hade jag förmodligen skyllt på honom ännu mer så att han fick skulden, fast det kanske hade varit mitt fel!
Vi kunde vara sams förr också! Ja i alla fall som det verkade på den här bilden;-)
Idag fyller han 40 år min kära bror och vi åkte förbi där i kväll och fikade lite! På lördag är det lite mer fest för honom!;-)
Grattis älskade storebror! Jag kommer alltid att vara din lillasyster, i ur och skur! Kommer att få beskydda dej säkert hela livet som jag alltid har gjort som om du vore min lillebror;-) Jo då, för det har hänt... Oj oj oj va jag har skyddat honom från att hamnat i slagsmål! Då har lilla "storasyster" fått träda in och kavlat upp ärmarna och lagt på charmen för att alla skulle bli sams igen!
Vilka minnen vi har tillsammans, härliga minnen, fina minnen, jobbiga minnen, dåliga minnen, ledsna minnen! Min bror och jag! Grattis Nicke!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!