tisdag 14 februari 2017

Kärlekens dag!

En komersiell jäkla skitdag är det många som kallar den här dagen, den här dagen då det är alla hjärtans dag...
Ja va gärna en bitter jävel och tyck det då om du känner för det! Tycker att det bara är handeln som ska tjäna på oss stackars konsumenter! Äsch säger jag, klart som korvspa att vi ska fira alla hjärtans dag! Klart att vi ska fira alla dagar, men de är väl härligt att det finns en dag på året som är lite extra kärlek i luften, eller hur!;) Så sluta nu på en gång och vara så bitter!;) Länge leve kärlek, hjärtan, presenter, choklad och blommor!
Jag älskar ju att fira allt möjligt och passar på så fort det finns tillfälle! Så ingen är ju gladare än jag då dessa dagar kommer! Ha ha!
Min fina omtänksamma svägerska kom förbi på jobbet och hade en present med sig till mej! Eller nä, jag menar förstås till oss, mej och Jonas! Sååå himla gulligt alltså! Blev sååååå glad och rörd! Men nej då, inget vin idag inte, det är ju för bövelen bara tisdag ju... Nä, de får nog vänta tills på fredag!;)
Svängde förbi affären efter jobbet och köpte lite choklad och geléhärtan till Jonas och grabbarna! Ja, lite måste jag ju få skämma bort dem, även om jag känner att jag kan vara hemskt dålig på det om jag jämför mej med Jonas, han är grym på att skämma bort mej och alla andra! Ja ja, alla är vi bra på olika saker, viktigt att komma ihåg!;)
Baddisco för Fabian och träning för Douglas ikväll! (Och Alfred är hos morfar i Varberg ett par dagar på lov!) Så kvällsmaten blev överraskningen taco! En (ja nästan då) helt vanlig sketen tisdag och så serverades det taco och pepsi Max! Fatta den lyckan hos Fabian! Ja, han skulle lätt kunna leva på taco varje dag! Kul när man kan glädja sina ungar med det lilla liksom, ja för en gångs skull!;) Ja, för det är banne mej inte lätt att glädja dagens ungar alltså... Mycket vill ha mer, hela tiden tycker jag...:/
Jag harklade mej ganska så högt när jag påpekade att det var alla hjärtans dag idag och JAG hade inte fått något! Alltså där låg Jonas ganska så risigt till kan jag lova! *himlar med ögonen* Han som alltid är så duktig på att ge mej presenter och komma ihåg sånt här. Ja han hade glömt... Min blick han fick när han erkände... Stackars Jonas, han kan inte ha det lätt med mej! Fast, jo jag kan ju faktiskt oxå vara snäll ibland;)
Stackars stackars Jonas..
ha ha, helt plötsligt åkte han iväg och kom hem med världens största bukett med tulpaner, 45 st!
Älskade man! Så nu är jag glad igen!;)
Nä då, så hård är jag inte och så sur blev jag faktiskt inte för att jag inget fick, loooovar... Jag vet ju att han älskar mej iallafall och jag honom, varken utan eller med presenter! Så de så!!!
Nu vet jag nog att jag kommer få betala dom där tulpanerna redan ikväll, men de gör jag så gärna! *harkel* Ursäkta för den onödiga infon, ha ha!;)
Hoppas eran alla hjärtans dag varit bra!
Puss och kärlek från mej till dej❤

1 kommentar:

  1. Vilken härlig dag det blev :-)
    Ha en fin onsdag, hoppas solen skiner hos dig också.
    Kram K

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!