söndag 5 februari 2017

Inspiration!

Hade jag haft författare som yrke så hade jag förmodligen varit luspank om jag skulle försörja mej på att skriva...
Seriöst, jag har blivit så grymt dålig på att blogga... Ett tag i mitt liv när jag hade väääääldigt mycket mer läsare så kunde jag lägga ut 3 inlägg om dagen. Nu gör jag knappt 3 inlägg i veckan.. Varför? Tiden och allt annat i mitt liv som inte riktigt klaffar... Sen ibland så tryter fantasin och jag vet inte vad jag ska skriva och känner mej skit tråkig och tycker jag bloggar om samma lika hela tiden!
Så nu mina kära fina läsare! Nu måste ni hjälpa mej att få ut det där berömda fingret ur ruman på mej och bli en duktig bloggare igen! Få mej att bli lite mer inspirerad av att skriva igen! För egentligen, jag ÄLSKAR ju att blogga och att dela mitt liv med er!❤
Bli den där duktiga bloggaren som jag var förr!Vill vara den som inspirerar och som delar med mej av allt och lite till av mitt liv!
Nu vill jag att ni ska tipsa mej om vad just du vill att jag ska skriva om! Ni vet att jag inte håller så värst många hemligheter borta från den här bloggen och att jag nästintill kan skriva om vad som helst;)
Så ös på med frågor och tips på vad jag kan skriva om i flera veckor framöver! 
Jag behöver inspiration till det mesta just nu! Dock ser jag ett vääääldigt stort ljus i tunneln som jag inte sett på typ ett år! Jag känner att jag äntligen börjar falla sakta men säkert tillbaka till den riktiga Karro igen som är glad, positiv och har energi! Det är helt underbart kan jag lova! Efter att ha famlat i mörkret i nästan ett år, känns livet så mycket ljusare nu! Underbart! Jiiiiha!!;)
Så, nu kan ni börja skriva om vad ni tycker jag kan skriva om! För helt ärligt, ni vill väl inte att jag ska lägga ner bloggen? Nä, tänkte väl! Det vill absolut inte jag heller! Den här bloggen är ju mitt lilla 4:e barn!;)
Den här vackra bilden tog jag när vi susade hem på lördagskvällen efter lilla morfars begravning! Han lyste upp himlen för oss den kvällen!❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!