onsdag 22 februari 2017

Alfreds nya rum!

Alfreds nya rum har varit klar i ett par månader nu! Han har liksom "boat" in sig där nu med sina prylar på rätt plats! Ja för herregud va grejer kidsen har och det känns nästan som om de inte använder en bråkdel av alla saker... Men skulle jag "råka" rensa bort lite, ja tro då på fanken att det ska ha just de jag har råkat slänga...;-)
Han älskar ju att pyssla, så jo lite pynt här och där har han fått upp...
Planscher med tejp har han också satt upp. Men de åkte ner illa kvickt när dumma mamman blev vansinnig och sa att man minsann INTE kunde tejpa på den nya tapeten... Barn alltså... *harkel*
Rummet är inte så jättestort, men han får plats med det han behöver! Och alla fönster gör ju att hela rummet känns så mycket större!
Tanken var från början att vi (jag menar förstås Jonas *host*;-)) skulle platsbygga ett skrivbord. Men ännu har jag då inte sätt något skrivbord;-) Ja ja, en dag kanske det kommer dit ett! Så länge får han nöja sig med sitt gamla och det duger gott och väl!
Älskar hans val av tapet! Det gjorde han bra! Han älskar ju färg och form och skulle nog helst av allt velat haft olika tapeter på varje vägg.. Men det ville INTE mamman och pappan;-)
Jag tycker att han kanske inte borde ha så mycket framme och att kanske inte behöver sätta upp på pricken allt pyssel som han gör?! Men så kom jag på mej själv, att va fasen pojken älskar att pyssla och det är ju HANS rum! Jag kan inte bara komma där och bestämma hur perfekt hans rum skall vara! Nä, detta är Alfreds rum och det är han som bestämmer hur det ska se ut där! Han är ju bara ett barn och allt behöver inte alltid vara så perfekt... Punkt och slut! Och ska han sätta fast sina konstverk på väggarna, ja då får han göra det med något mer skonsamt än TEJP!!!;-)
Ska ta ett fräst och måla lite gamla ramar som satt i hans förra rum, en färg som passar lite mer in i hans nya rum! Men det tar jag sen när jag både har tid och inspiration!;-)
Nöjd kille, nöjda föräldrar!
*host och harkel* Att han sedan sover nästan varje natt inne hos Douglas och inte i sitt nya rum... Ja det är en annan femma! Alfred har alltid varit en trygghetskille och älskar att känna andras andetag mot sitt lilla ansikte! Så att få sova bredvid sin snälla storebror varje natt, det är både trygghet och syskonkärlek det! Hur länge Douglas nu står ut? Ja det är frågan? Men än så länge går det bra och tryggheten är ju så fantastik skön för lilla Affemannen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!