torsdag 23 februari 2017

Grattis älskade Tarzan!

 Idag fyller vår minsta lilla älskade stjärna 7 år! I 7 år har han funnits hos oss, älskade lillebror! (Jag veeet att bilden är suddig... Men typ resten av familjen blev otroligt irriterad på mej när jag tog 1000 kort innan klockan 6 imorse i nyllet på stackars Fabian bara för att dokumentera hans STORA dag, därav fick jag bränna av lite snabba kort med mobilen... Att dom ALDRIG lär sig att jag ALLTID fotar ALLT och JÄMT!;-))
Han med ett humör värre än mej, som kan slå om och vara världens underbarste unge! Som älskar livet och bara flyter med! Som har lyckats på pricken genomgå exakt VARJE trotsålder!
Nu är trotsåldern förbi (hoppas jag!!;-)) Och idag fyller han 7!
 Han fick 4 paket... I de första 3 så var det kläder och man såg på honom hur han bara tänkte: Vad sjutton tror ni? Bara för att jag "råkade" skriva upp på önskelistan att jag önskade mej kläder, bara för att mina bröder sa att jag önskade mej kläder. Så var det ju ändå inte det jag önskade mej mest...
Men sedan kom han till det stora paketet och när han insåg vad det var i paketet så lyste hela han upp som en stor sol!
 För i paketet var en air board! Den lyckan alltså! Bortskämda unge;-)
 Lillebror som alltid kommer att vara vår lillebror i familj, även när han kommer att vara störst i familjen och ha 45 i skostorlek!
Att fylla 7 är STORT! Världens finaste Fabian!
(Att jag sen är vääärldens sämsta mamma ibland det vet jag ju.... Jag "råkat" nämligen anmäla mej till föreläsning ikväll klockan 18 för länge sedan och glömde visst bort att hans födelsedag just var idag den 23... Det var INTE populärt kan jag meddela... Hur jag nu kunde missa att det var hans födelsedag just idag, ja det är sånt man råkar missa när man har många barn... Stackars 3:e barn.. Kommer inte ens ihåg hans 4 sista siffror;-)
Tiden går så otroligt fort och tänk att för precis 7 år sedan så hade jag nästan gett upp hoppat ett det ens skulle bli någon förslossning. Nä, så klart ville han ligga kvar så länge som det gick. Han ville väl inte komma ut till den snöyra som det just då var med typ en meter snö....
När väl hinnorna togs, då gick det på ett par timmar och vår 3:e älskade son såg sitt första ljus!
Älskar dej Fabian!
 Ett par sekunder gammal! Älskar den här bilden! Så mycket kärlek från första ögonkasst! Att bli 3 barns mamma är verkligen något helt unikt och fy bubblan va rik jag känner mej VARJE dag som får ha mina älskade barn hos mej!
Sötare får man nog leta efter! Åh herreguuud va det sliter i livmodern när man tittar på gamla bilder! Det sliter och det drar och man känner sig aldrig klar med barnafödandet!;-)
Att leva i den där bubblan de första veckorna när man har ett nyfött barn, den känslan är obeskrivligt härlig!
HÄR kan ni läsa lite kortfattat om förlossningen på Fabian!
Tänk att vår minsta lilla stjärna fyller 7 år idag... Inte klokt va tiden går fort! Jag är överlycklig VARJE dag när han pussas och kramas med mej! Älskade lilla Tarzan!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!