torsdag 28 april 2016

Va fasen, alla är vi väl perfekta!

Ikväll är det dags igen för modevisning på min favvobutik People i Vaggeryd! Tjejkväll och modevisning, det är ju sååå kul!!
SUPERKUL, jag älskar ju det! Kommer inte ihåg hur många år jag varit med nu? Men det har blivit några år och jag blir alltid lika glad när jag får frågan!;-) Ännu får tant vara med! *fniss*
I måndags var jag och provade ut 6 stycken outfits som jag kommer att visa upp och förstås vill jag ju ha alla;-) Åh va mycket snygga kläder det finns! Det blir dyrt för mej att mannekänga! ;-)
Som den här! Så somrig och så snygg!
Men jösses vilka bleka ben jag har... Känns väl si så där att visa upp sommarkläder när man är som blekast efter en lååång vinter med ungefär noll soltimmar på sin kropp.. Ja, jag tror den knappt har sett en solgnutta sedan i augusti?
Tjejerna som jobbar i butiken är GRYMMA! Man får grym hjälp och de liksom kan läsa av en vad och vilka kläder man passar i direkt!;-)
Så står jag där med gråten i halsen, ser på min bubbliga fluffiga kropp i den stora spegeln och i de straka lampornas sken och bara vill skrika åt min spegelbild att den kan dra dit pepparn växer... Min kropp och mina ögon är inte alls vänner nu.. Mina ögon ser precis varje skavank på min kropp och jag vill bara gråta där jag står i bara BH och trosor.. Så dyker den här lappen upp! Tjejerna i butiken har satt upp små söta lappar med peppande ord! Visst är det så sant som det är sagt!
Peppande ord från tjejerna när jag säger att jag inte känner mej bekväm, att jag ser tjock ut.. -Du är precis perfekt Karolin!
Kanske inte, men jag suger ändå åt mej av deras ord! Vem är egentligen perfekt? Jag har fött 3 barn, gått upp och ner i vikt. Jag tränar och jag lever.... Jag har en bulldeg som mage, massor av skrattgropar i mina lår. Stora blåmärken på låren... Brösten är för stora och mina ögon är trötta... Jag hittar till och med fel på mina vader.. Dom är förstora, till och med dom... Men jag är jag! Alla är vi olika! Trots att det är svårt för mej att acceptera min spegelbild just där och då. Så försöker jag ändå göra det! Det är svårt, men jag måste, för jag är jätteviktig och DU är jätteviktig! Varför ska man bry sig så himla mycket om bulldegen på magen? Om skrattgroparna i låren? JA, vi har idag en så konstig och skev bild av våra kroppar... Visst har vi? Va fasen, alla är vi väl perfekta, ALLA!

3 kommentarer:

 1. Du är ju jättefin! 💕 Och tränar och rör på dig, mer än den här soffpotatisen.
  Men kroppsidealen som syns nu är inte skapade av människor som har fått barn, de tränar två gånger om dagen och lägger all tid på vad de ska/kan/får äta. Man måste leva också! Och mitt liv ser inte ut som deras. Man får ta det utifrån sin egen situation!

  SvaraRadera
 2. Huvudsaken är att man själv trivs i sin kropp. Och vill man verkligen för evigt var ung?
  Du ser jättefin ut! Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Vem bestämmer egentligen vad som är perfekt? Och de som lägger all energi åt att ha ett perfekt yttre, hur kul är egentligen deras liv undrar jag? De flesta är ju faktiskt som du, som jag... Lite hull här & där, lite gropar i låren mm. Men vi kanske utstrålar glädje som smittar av sig till våra barn. Vi förmedlar förhoppningsvis en sund livsyn till våra barn :) Alla duger precis som de är. Trist vore det väl om alla såg likadana ut... Tycker du är fin som du är!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!