torsdag 14 april 2016

Han är väl inte mer än människa?

Åh jösses va veckorna går fort.. Ja jag vet, jag säger jämt det. Men så är det... Hinner ju för bövelen inte med livet... Känns som om det är någon som ständigt flåsar mej i nacken och de går på i 120...
Mycket på jobbet resulterade i att vi befann oss på jobbet klockan 5 igår morse och körde lite produktion innan vi sedan begav oss till metropolen Värnamo för mässa!
En sån där mässa som kan vara intressant och så kan den vara så där hemskt tråkig så man nästan somnar;)
Föreläsningar från olika stora affärsmän, vilket verkligen va supertaggande att höra på! En dag ska jag oxå stå där och berätta om min resa! He he, ja drömma bör man!
Sen va de lite datasnack om affärssystem.. Då somnade jag nästan..
Jag kan inte hålla mej vaken när jag inte är intresserad... Helt omöjligt... Så det här med att sätta sig i en skolbänk igen.. Finns inte på kartan.. Alla är vi olika och tur är väl det!
En hel dag på mässan som avslutade med en föreläsning av Fredrik Reinfeldt!
Han är förbaskat bra den karln! Han får alla att lyssna, han är lyhörd och han verkar ha ett stort hjärta!
Han fick till och med mej att lyssna, jag som typ hatar allt som har med politik att göra! Coolt!;)
Efter föreläsningen sprang jag fram till honom och frågade om vi kunde ta ett kort? Självklart var svaret! Han tog mej i hand och jag tackade för mej!
Gud, han gjorde mej nervös ju.. Först vågade jag inte riktigt gå fram, men sen ba: va fasen han är väl inte mer än människa? Så jag kan ju bara få ett ja eller nej! Jag tog ett kort, han tittade lite på mej och jag såg på honom att han undrade om jag verkligen var nöjd med BARA ett? Ja jag vågade inte stå kvar där mer.. Fick ju lov att släppa fram pressen;)
Att de inte blir årets bild, ja de kan vi ju alla hålla med om.. Ser ju för bövelen ut att väga 300 kg.. Måste lära mej från någon ungdom hur man tar en snabb och snygg selfi på bara ett kort!;)
Som sagt, det är mycket nu och för tillfället går jag och Jonas om varandra här hemma... Pusslar hit och dit och jag försöker jobba på morgonen tidigare och Jonas på kvällen lite senare när typ jag somnat av utmattning...
Humöret är typ i botten.... Känner inte alls igen mej och dessutom fick jag en störtblödning innan idag, trots 15 dagar kvar till mens... Borde nog pilla ut den där jäkla spiralen....  Oj, nu blev det mycket info på en och samma gång.... Men det är så mitt liv är...
Som sagt, sur och grinig från min sida.. Alfred och Fabian gick ut när jag skulle torka golven ikväll! Så kommer dom med den största buketten med vitsippor! Då smälte jag och en tår letade dig fram i ögonvrån! Älskade goa ungar! De vet hur de ska få sin gamla mamma glad!❤️
Frågade om vi verkligen hade så mycket vitsippor på våran tomt? Nja blev svaret.... Vi tog lite på grannens tomt oxå!;)
-Men mamma det gör ju inget, för dom har ändå en sån där självgående gräsklippare som äter upp allt annars;)
Underbara ungar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!