onsdag 27 april 2016

Stolt!

Hej onsdag och mitt i veckan! Här är det full rulle som vanligt och snart kraschar jag rakt ner i sängen! Men först tänkte jag skriva ett par rader!
Full rulle hela dagen som alla andra;-)
Utvecklingssamtal efter jobbet för Fabian! Hans allra sista på förskolan. Känns ju bedrövligt konstigt ju.. Min minsta lilla skit ska böja skolan snart. Kan liksom inte riktigt få in det i skallen.. Hallå, jag har ju fortfarande buldegen kvar på magen kvar ju;-) *host* Så länge sedan r det ju inte som han låg och skvalpade därinne ju.. Jo 6 år sedan, men ändå liksom... Galet!
Han är redo för skollivet nu enligt hans fröken, eller jag menar förstås pedagog!;-)
Han har förändrats så mycket, sitter gärna stilla länge, pillar och har en fin motorik! Hjälpsam och leker gärna med allt och alla! Åh vad jag blir stolt när jag får höra dessa ord! Så förbaskat stolt över mina barn!
Det körde ihop sig lite ikväll... Jag hade en bokad tid för fix av mina naglar och Jonas fick lov att jobba...
Fixa barnvakt? Absolut det hade gått.. Men killarna fick vara ensam hemma i 2 timmar...
När jag stack innan klockan 18 så bad jag dem att sätta på sig pyjamasen, borsta tänderna och så bad jag Douglas att läsa en god natt saga för Fabian vid 19 tiden..
När jag kom hem 19:30 så möttes jag av detta... En sovande Fabian!
Jag vet jag vet.. Kanske lägger jag ett alldeles för stort ansvar på killarna? Kanske inte? Men jag hade aldrig trott att de skulle få Fabian att somna... (Jo, Duglas frös visst lite.. Han har vintermössan på sig inne;-))
Tänkte att när jag kommer hem så är det fullt krig, huset är omkullvält och jag kommer höra flera gator ner hur de skriker åt varandra (som de brukar göra)... Kliver in genom dörren och det är helt tyst...
Fabian sover. Alfred ligger i sängen och kollar på TV och Douglas surfar på sin telefon... Jag tror knappt att det är sant!? Är det mina kids som är inne i huset eller har de bytts bort?
Älskade ungar vad ni gör mej stolta i hela hjärtat!
De kan om de vill, det är en sak som är säker!
Och JA!! Mitt under kvällsläsningen hade visst Alfred tappat en tand! Hans 7:e... Eller är det 9:onde? Jag har tappat räkningen...
Fix av mina naglar! Ja det var verkligen välbehövligt... På 3 veckor händer det mycket och jag är verkligen i allt med mina händer... I mycket vatten på jobbet, så ja denna gången hade de fått ta lite mera stryk...
Så här såg de ut för 3 timmar sedan...
Och nu så här!
Är som vanligt sjukt nöjd med mina naglar som Julia fixar på mej!
Höstiga färger? Ja vad annat kan man välja efter detta väder;-)
Filade ner dem rejält, ja för hjälp som de växer...;-)
Hmm... Sitter här och funderar på vad jag kan ge eller hitta på med grabbarna när de är så duktiga?! Ja för det är dom allt som oftast! De sköter sig (ja trots att de nästan slår ihjäl varandra ibland, men vilket syskonpar gör inte det??;-)) fixar skolan galant och ja sköter sig helt allmänt! Vill ju uppmuntra dem på någotvis, visa att jag är STOLT över dem! Har ni någon bra ide?
Nu ska jag snart landa i sängen.. Är så trött så trött.. Om jag ringt farbror doktorn ännu? Nej... Jag ska... Jag vet, jag är världsämst på sånt här och NEJ jag ska heller inte klaga om jag inte gör något åt det... Eller ja, i alla fall kollar upp det...
Puss på er, från en mycket stolt mamma!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!