fredag 22 april 2016

Liten blir stor....

Detta ramlade ner i vår postlåda idag... Det är dax för Fabian att snart gå upp i skolvärlden! Liten har blivit stor... Jösses alltså, vart har dessa år tagit vägen? Snart har vi helt plötsligt inget barn på förskolan, hur konstigt känns inte det då? Ja, myyyycket blandade känslor må jag säga.. Ha ha, förstår inge riktigt med tanke på att jag bara blir yngre och yngre.. Forfarande 25 ju;)
Idag cyklade hela ligan hem från skolan och förskolan... Douglas och Alfred hämtade upp Fabian på förskolan och så trampade de hemåt helt själva! Lyx ju, men oxå en slags klump av orohet, trots att de inte alls har långt att cykla hem... Så enormt mycket jäkla idioter som är ute nu för tiden som försöker locka med små barn överallt hör man.. Ruskigt skrämmande... Tycker man borde känna trygghet i ett sånt här pass litet samhälle som Skillingaryd är, men icke.. Mycket äckliga människor finns det i varje hörn. Så jo, lite skrämmande är det allt...
Men man får väl inte se farorna överallt utan släppa spärrarna lite pö om pö och släppa ut mina älskade små gossar lite då och då så att nya världsr får öppna sig för dem!;)
Och JA, självklart har vi varnat! Följ ALDRIG med någon, aldrig... Bara spring och ring hem till oss!
Liten blir stor... Snart är dom längre än mej, äter oss ur huset, har stora båtar till fötter och får för sig att resa jorden runt.. Förstå den dagen de kommer hem och säger att de ska resa jorden runt.. Åh jösses, jag kommer få hjärtsnörp;)
Nu mina vänner! Nu är det fredag och helg! Leeeeeedigt! Fy bubblan va härligt!❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!