söndag 24 april 2016

Skaldjursfrossa!!

 I flera månader har vi försökt få till en dejt! En dejt med vänner som annars inte umgås ihop... Ja alltså ni fattar grejen. ;-) Vänner som umgås, men inte i den här konstellationen.. Nä nu blev det så invecklat, så nu försöker jag inte ens förklara mer, då blir det bara ännu mer fel;-)
Men så för ett par månader sedan började vi prata om att försöka få ihop en dejt och frossa i skaldjur! Det är inte alltid det lättaste att få till ett datum och tid, alla vi har något ofta inbokat...
Men så igår fann vi ett tomhål i vår kalender och blev utbjudna till Victoria på underbart god mat!
 Snyggaste tjejerna!! Innan vi blev en gnutta runda under våra små fossingar.. Ja för hjälp va bubblet rann ner lätt igår, alldeles föööör lätt.. *harkel* Jo tack, det känns i håret idag. Inte alls att jag ligger och jämrar mej i sängen. Nej men herregud, det känns att man inte är så ung längre och är ute och svirar på nätterna;-)
 Vi smaskade i ostron! Smaskens! Japp, jag älskar ostron! Älskar smaken av en kallsup från havet;-) Fisk och skaldjur är det bästa som finns!
 Sara hade aldrig tidigare ätit just ostron, så hon tog oskulden på den igår! Vi fnissade åt henne när hon skulle äta den! Ja för man vet ju aldrig, antingen gillar man en kall saltig och slemmiga känsla, eller så hatar man det! *fniss*
 Och vad tyckte hon? Tummen upp! Alltså inte sista gången för henne! Älskar Sara, hon bjussar ALLTID på sig själv!
 Jo, jag äter gärna med citron och vinigrett! Tycker det är absolut godast!
 Grymma Victoria som fixade och donade med smarrig mat! Alltså ALLT var så himmelskt gott! En grym brud i köket!
 Vi hade köpt med oss lite vin. Både bubbel, vitt och rött! Provade på lite olika smaker som vi skulle gissa smaken på. Jösses, det är verkligen INTE lätt att gissa rätt;-)
 Musselsoppa! Alltså jag dör va gott!
Som sagt, skulle jag få välja på om jag skulle äta kött eller fisk resten av livet så finns det ingen som helst tvekan om att det skulle bli fisk och skaldjur 7 dagar i veckan! Lööööv det!
 En supersmarrig efterätt som slank ner direkt!
Vilken kväll vi fick! Sååå trevligt! Och JA, vi pratade konstant i munnen på varandra HELA kvällen. Ljudnivån var värre än på ett dagis med 100 ungar. Vi grät och vi skrattade!
En riktig fullträff! En riktigt härlig skaldjursfrossa!
Tack godingar för igår! Detta måste vi snart göra om igen!!!
Den här bilden är ganska så rättvis.. Den säger precis på pricken om hur jag känner mej idag.. Gammal, sliten och skrynklig! *haha* Kul att veta hur jag kommer se ut när jag blir gammal... (Snapchatfilter) Ok, skrynklarna kan jag ta och även allt häng... Men den sura minen.. Icke.. Jag vill inte vara någon jäkla surtant när jag blir gammal, ICKE!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!