tisdag 19 april 2016

Som ett aprilväder...

Att det råder extremt aprilväder ute är det ju ingen tvekan om... Ena stunden ljuvlig solsken, andra ösregn för att sedan återgå i hårda vindar och hagel...
Det är inte bara ute som det råder aprilväder.. Nej det råder även inom mej.. Herregud, mina känslor och mitt humör kastas som värsta virvelvinden... Glad i hågen i ena sekunden för att sedan kastas runt och bli sur som ett bi i andra... Det har kommit mycket grodor och elaka ord ur min mun den senaste veckan... Fattar inte vad det är? Känslor som springer utanpå min kropp och jag känner mej ynklig som en porslinsfigur. Fast jag ändå är hård som pansar...
Jobbigt liksom, när man inte kan ta på vad det är för fel? Hatar när jag är så här, det är liksom inte jag att vara ett aprilväder... Jag är och ska ju för bövelen vara ett juliväder med solskenshumör och humor!
Men ja, alla kan ju inte vara på topp jämt, men ändå liksom...
Å andra sidan så har ju större delar av familjen Grunditz en släng av aprilväder i sig... Kanske är det något i vårluften?
Snoret har börjat rinna i kranen nu också och jag har typ nysit 300 gånger ikväll... Det här med nysa och att hålla tätt där nere... Herrejesus säger jag bara. Inte rolig någonstans.. Det här med att ha spruckit upp från söder till norr när jag fick barn.. Åh ja, det kommer jag att få smaka på resten av mitt liv... En blöja vore ju på sin plats;-)
Kroppen ömmar och sticker. Den känns alldeles trött och seg. Jag vill INTE känna så här. Snart har det gått en vecka sedan jag tränade sist och det enda jag vill är att träna. Fan också... Så typiskt att känna så här när man verkligen har kommit in i ett flow med träningen... Ja ja jag vet, det är inget jag kan göra något åt utan att bara gilla läget. Men ändå, det känns jäkligt bittert och irriterat..
Och JA jag vet, hade jag kunnat tränat nu, så hade jag också kunnat tränat bort en del av de aprilväder som just nu lever rövare inuti min kropp!
Och så tisdag idag också... Veckans hatdag... Eller ja, den har ju varit min hatdag förr, men har blivit till en ganska ok dag.. Idag var hatdagen tillbaka.. De mesta har gått åt pipsvängen. Vissa dagar borde man inte ens stiga upp ur sängen när klockan ringer...
Nu ska jag snart stiga i sängen igen och imorgon kanske blir en bättre dag? Inte fan vet jag? Men hoppas kan man ju alltid;-)
Aprilvädret kanske har blåst bort och kanske ett lutet majväder spricker upp inom mej? Vem vet?;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!