onsdag 4 februari 2015

Snoppar och snippor!

Alltså dom här 2... Gudars i hela himlen.. Vad ska det bli av dom? Dom där 2 gör och säger sånt som Douglas ALDRIG någonsin har tagit i sin mun... Han har aldrig någonsin frågat eller undrat så där om blommor och bin...
Men det ska börjas i tid sägs det och det som aldrig Douglas har undrat eller ord som tagits i sin mun, det har dessa 2 tagit och undrat med STORM...
Mina BH-ar och trosor är bara såååååå kul! Det fnissas hej vilt när dom ser min BH ligga någonstans.. De garvar och fnissar så tårarna sprutar! Sätter på sig dom och springer runt och tycker att det både är pinsamt, men ändå galet kul!
Alfred sa ordet K i helgen, ja ni vet k som i samlag.. Han lärde sin bror det ordet också... Jag frågade om de visste vad det var? Japp, det är när pappan stoppar in snoppen i mammans snippa! Jo då, mina smågrabbar har stenkoll! *SUUUUCK* Hur och vart har dom lärt sig detta K:ord??? Ja för vi har då aldrig pratat om blommor och bin med dem och absolut inte sagt K.ordet.. Känner att det är liiiite för tidigt för det, eller hur?;-) När man snart är 5 och 7 ska man väl inte behöva kunna sånt där;-)
För länge sedan fick någon av barnen den här boken om snoppar och snippor! Vi har läst den förr och nja så där har reaktionen varit.. De har mest ryckt på axlarna och ja det var väl inget, helt naturligt liksom...
Men nu är det andra bullar.. I helgen stängde Alfred och Fabian in sig på rummet och skrattade hysteriskt och kom ner och visade alla snoppar och snippor och bara skrattade hysteriskt!
Och kolla här! Ja kolla en BH och trosor.. Alltså de var sååå kul.. Hmm, alltså hur kan detta vara så kul?? Dom har ju typ sett mej naken 3 miljoner gånger i sitt liv och 7 miljoner med underkläder och då har dom inte ens reagerat, men nu. Oj oj..;-)
Bröst.. Oj oj oj.. Bröst är ju det allra roligaste! Hur kan dom tycka det med tanke på att dom sett mina bröst i hela sitt liv? Nä jag är inte alls pryd av mej och vi duschar med dörrarna öppna här, bajsar när familjen går in och ut och sover naken, ja helt naturligt liksom.. Men ja, nu är bröst så himla roligt!
Jag frågade hur mina såg ut? En blandning mellan dessa fick jag till svar.. -Du har ståååå stora bröst mamma, men dom hänger långt ner! Japp tack för det! De är ju inte jag som legat och töjt ut dom när jag var liten.. Hade jag inte satt ner foten hade förmodligen Fabian legat kvar där ännu och suttat på mina bröst och då hade dom förmodligen hängt ner till knäskålarna.. Nu hänger dom "bara" ner till naveln;-)
Ja ja, detta är väl bara en period i deras liv och jag skrattar lika mycket åt detta som dom!
I vilket fall som helst så är vi alla födda nakna och vi alla ser ut olika nakna och det är väl fantastiskt häftigt!
Det är de enda jag försöker pränta in i mina gossars huvuden! Att ALLA är olika och ALLA är fina för det!
Men K:ordet, nja det är jag väl kanske inte liksa stolt över att dom redan kan och tar i sina små munnar... *HARKLAR mej högt som tusan*

1 kommentar:

  1. Ha ha man kan ju inte annat än skratta. Bara boken är ju lite kul.
    /Madeleine

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!