tisdag 10 februari 2015

Jag älskar att fylla år!

Innan klockan 6 vaknade jag av ett skönsjungande gäng som kom med paket! Jag behövde inte ens sova räv när dom kom, sov som en klubbad säl när deras morgontrötta röster nådde mina öron!
Min älskade familj vet att jag älskar paket och att jag älskar att fylla år! 3 paket fick jag och ett "paket" kommer senare!
Igår hade Jonas fixat en tårta när han åkte hem från jobbet! Alltså mums! Japp vi är såna som fikar direkt på morgonen och har alltid gjort! Det är jag uppvuxen med och traditioner är till för att hållas, även om man fyller 35!;-)
Ja jag är som ett barn, jag älskar verkligen att fylla år! Att stå i centrum och att ALLA firar mej just bara mej!;-)
Födelsedagslunchen bestod av detta! Japp man tager vad man haver, stekt ägg, keso och makrill i tomatsås! Lovar att det smakade sååå mycket bättre än vad det ser ut! Lite faktiskt av en favorit för mina smaklökar när det inte finns något annat att ät!
Efter jobbet var det aktiviteter hit och dit och jag landade hemma efter 17! Då fick jag besök av min kära vän Hanna som kom och fikade, pratade och gav mej en present!! Bara hon och jag satt ner och pratade! Inga barn och män som störde oss! När hände det sist liksom?!;-)
 I mina paket från min älskade familj fick jag denna ljuvliga vårjacka i rosa och denna snygga halsduk! (Den gör sig inte riktigt rättvis på bild. Den är SKITSNYGG i "verkligheten")
Han kan min man! Ja för självklart var det ju han som köpt detta! Nu längtar jag efter att det ska bli mildare ute så denna skönhet kan börja användas!
I det paketet som kommer senare fick jag en SPA weekend! Jag och Jonas ska åka någonstans, sen när vi bokat något som vi ska bestämma ihop! Guuud va härligt!
 Av Hanna fick jag detta! Te och lakritsgodisar! Jag älskar lakrits och dessa ska jag njuta av i påsk!;-) Hanna som ALLTID kommer ihåg allas födelsedagar och namnsdagar! Hon är världsbäst på det, jag världsämst.. Ja ja, alla är vi bra på olika saker!;-)
I går kom min underbara vän Veronica förbi med ett paket! I paketet låg dessa söta örhängen! Ja för ibland får man inte ihop tiden, så vi firade igår också! Lovar att fira dej med vin på lördag Veronica!!;-)
Jag har verkligen underbara vänner runt mej, underbar familj som vet att mamman i huset älskar att fylla år och kommer aldrig att sluta göra det! Jag älskar verkligen att fylla år och jag älskar att få paket!

Tuuusen och åter tuuusen tack alla snälla rara människor där ute som gratulerat mej på min dag! Jag känner mej verkligen speciellt utvald dagen till ära!;-) Och mitt hjärta är alldeles varmt! TACK!!
Sa jag att jag älskade att stå i centrum och älskar att få paket och att fylla år? *fniss*
Nu har morgonrocken åkt på och jag ska mysa ner mej i sängen och titta på TV med min käre make!
Perfekt avslut på en toppendag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!