måndag 23 februari 2015

5 år!!

Idag för 5 år sedan klockan 16:16 den 23/ 2010 föddes vår minsta lilla stjärna i familjen! En underbart söt pojke på 3970 gram och 53 lång! 
En liten Tarzan som han fick heta i flera veckor innan vi så småningom kom överens om att han skulle få namnet Fabian!❤️
Idag fyller han 5 år! 5 hela år har vi haft världens envisaste och underbaraste gosses hos oss!
Jag tittar igenom bilderna sedan förlossningen och blir alldeles nostalgisk och lipig!
Vid denna tidpunkt hade vi väntat i flera dagar inne på förlossningen, väntat och trott att han strax skulle komma. Men inte då, redan då var han envis och vägrade lämna min varma kropp!;)
Men så helt plötsligt efter massor av värkstimulerande dropp sa det bara PANG och där låg han på mitt bröst och skrek!
Jag ryser när jag tänker på det, minns att jag lovade alla sköterskor och läkare inne i rummet att de aldrig mer skulle få se mej inne på förlossningen igen. För jösses, det gör ju faktiskt ont att föda barn kom jag ju på efter att ha fött nästan 3 barn...;-)
Men när han var ute låg på mitt bröst och var alldeles vacker och perfekt, den sekunden försvann alla smärta och jag skulle kunna göra om en förlossning om och om igen!!
Fabians förlossning var nog smidigast av dem alla. En lugn, fin och harmonisk sådan!
Jag kan knappt fatta det, att det här lilla knyttet fyller 5 år idag!
Älskade lilla Fabian, vi älskar dej såååå! Grattis på födelsedagen vår älskade lilla prins! Att du väger 2 kg mer än din storebror idag, har samma skostorlek som honom och att det bara skiljer ett par centimeter mellan varandra. Ja det kunde man inte tro dagen efter du fick träffa dina bröder.... Du kommer att bli en stor och stark kille som kommer att ha mängder med skinn på din näsa och kommer att slåss för dina rättigheter, det är jag helt säker på med tanke på att du har världens största hjärta med mängder av envishet!❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!