måndag 23 februari 2015

Att fylla 5 är stort!

Innan klockan 6 imorse stegade vi in till Fabian och sjöng för honom! Ett par paket på sängen och hurrarop från oss!
Han som är världens tröttaste på morgonen har nog aldrig tidigare i sitt liv vaknat så snabbt och gnidit sömnen ur ögonen;-)
Han fick 2 små paket på sängen! Så tacksam och nöjd över det och hade nog inte räknat med att få mer heller...
 Tills vi bad honom att gå ut till köket, för där väntade något på honom! Han stegade in lite försiktigt och ja mycket riktigt. Där var något med en filt över sig!;-)
 Tror att Alfred var mer nyfiken på vad det var än han själv! Han stod och tittade vad som gömde sig där under!
Lyckan som gnistrade i hans ögon alltså! En STOR cykel! En ny cykel och hans favoritfärg orange! Ungen var sååå lycklig! Men nä, han vågade inte gå ut och provköra den. -Näpp det ska vara vår först innan jag vågar cykla, konstaterade han!
En tårta väntade på honom och 5 ljus att få blåsa ut! Som han har väntat på denna födelsedagen! Det är stort att fylla 5! Då har allt blivit så uppenbart, att det liksom bara är HANS dag! Ja och så förstås delar han sin stora dag med prinsessan Estelle, vår lilla prins!
 Vi har som tradition här i vår familj att när man fyller år så får man välja vilken maträtt man vill ha till kvällsmat! Det var inte så svårt att gissa att det skulle bli pannkaka till kvällsmat, med grädde och färska jordgubbar! Han njöt av varje tugga!;-)
 Alla lyckliga över maten, alla utom Alfred som inte är särskilt förtjust i pannkakor.. På sin höjd äter han en endaste en.. Ända ungen i världen som hellre skulle äta gurka istället för pannkaka? Förmodligen;-)
 Han har rullat sin cykel fram och tillbaka. Men NEJ inte cyklat på den! Som sagt, det ska bli vår först innan han ska cykla på den! Och har han bestämt det, ja då kommer det också att bli så! *fniss*
Redan klockan 19:15 somnade en utslagen födelsedagskung! Att fylla år tar på krafterna! Han var så tacksam för allt han hade fått! Från minsta lilla kort, teckning till cykeln!
På fredag vankas det kalas för släkten! Oj oj, då blir det ännu mer paket att öppna och vara lycklig för!!
Han tackar så hjärtligt för alla grattishälsningar!
Att fylla 5 är stort! Tänk att min lilla minsting redan är 5 år.. Ja jag har väldigt svårt att förstå det... Precis nu för 5 år sedan hade vi fått ett litet rum på BB där jag och Fabian krupit in i och låg och myste! Jag minns att jag kände mej så trygg och han var världens snällaste bebis som sov redan då nästan hela natten! Det här med att sova har Fabian varit duktig på från dag ett och idag är han familjens lilla sjusovare!
Redan dagen efter han föddes åkte vi hem! Detta med att ligga på sjukhus är inte alls min grej... Då längtade jag så fruktansvärt mycket efter Alfred och Douglas. Så vid lunchtid dagen efter packade vi ihop oss och sa hej då! Att vi några dagar efter fick åka in igen för solning, ja det tyckte jag var så fruktansvärt att jag grät floder i dagarna 2;-) Där skulle jag ligga i ett rum helt själv i 2 dagar, medans han låg i ett annat rum och solade bort gulsoten.. Fy sjutton va ont i hjärtat de gjorde, trots att jag bara var ett par steg bort från honom...;-)

1 kommentar:

  1. Grattis i efterskott till liten.... f'låt stora gossen!!
    Vilken fin cykel han fick, förstår att han är superglad :-) Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!