söndag 3 mars 2013

Tankar energi!

Den här helgen har jag bara samlat energi och försökt att hitta nya friska tag! Jag känner att jag börjar bli mitt riktiga jag igen! Alltså den där Karolin med mycket energi, positiv och glad!
Jag har sovit 10 timmar inatt! Somnade redan klockan 22 igår kväll, nästan tidigare än jag brukar somna på vardagar! Jag lovar, de var precis vad jag behövde!
När vi vaknade upp imorse sken solen från en klarblå himmel! En promenix för att tanka energi och sen har jag suttit här i stolen på altanen och sugit i mej D-vitamin! Solen är stark nu på våren, det känns för jag hetar i mitt ansikte!
Kaffe och nya numret av i Form i mitt knä, nu ska här hittats tillbaka till träningen igen!;-)
Dock känner jag av halsen en liten gnutta... Lite dosig och såsig i huvudet och barnens näsor rinner som en kran. Måtte vi INTE bli sjuka igen... :-(
Men denna underbara sol gör nog susen för vårt imunsystem! Det gäller bara att få in i mina kära små barns huvud att man INTE kan klä av sig för mycket kläder bara för att solen är lite varm... Nej man ska svettas in våren! Jag vet att det är lättare sagt än gjort och jag klär ju oxå av mej alldeles för mycket och alldels för tidigt... (Men jag är ju vuxen;-))
Nu ska jag blunda lite till i solens sköna strålar och bara andas in den härliga vårluften i mina lungor!
Det finns dock en endaste nackdel med vårsolen, man ser hur skitiga fönstrena är... Jösses säger jag bara, tur att det finns persiener och markiser som man kan dra ner för att slippa se skiten;-)
Det är inte bara jag som njuter av solen, även Alfred gör det;-)

4 kommentarer:

 1. Ser så härligt ut, ska nog göra detsamma!!!

  SvaraRadera
 2. Åhhh vilka underbara vårliga bilder.

  SvaraRadera
 3. Visst har vi haft en underbar vårsöndag (även i Götet). Men vi har ingen snö kvar så det är lätt att luras av solstrålarna.. med tanke på att det bara är början å mars så kan det snöa igen.. blää vilken glädjedödare jag var nu, men jag försöker bara skydda mig mot ev besvikelse.
  Vad gott att du börjar känna att Karro är på väg tillbaka, hon verkar behöva lite ljus och värme ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det låter som du haft en perfekt dag för påfyllnad av ny energi, man behöver såna dagar! :) Nu kommer allt bli lättare ska du se!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!