fredag 8 mars 2013

Fredagsfina!

Kompade ut redan klockan 11:45 idag för att barnen hade halv studiedag på förskolan och fritids!
Underbart att komma hem klockan 12 en fredag vill jag lova! Den här helgen kommer nog att bli extra lång nu;-)
Vi gör oss fredagsfina just nu! Målar naglar på löpande band med massor av olika färger, japp för mycket färg ska det vara om Fabian, Alfred och jag får välja!;-) (Om bara nagelacket hamnade på naglarna och inte på bordet och möblerna... Det är svårt för de där två att sitta stilla några minuter när lacket ska torkas...)
Synd att händerna på mej ser ut som på en uråldrig tant och naglarna korta värre än en nagelbitare.. Men med lite färg på blir dom genast mycket snyggare!
Jag känner att jag själv måste piffa till mej lite. Är blek som ett spöke med hårväxt på benen värre än en varulv... En dusch, lite smink och med nyrakade ben kommer jag nog att se lite fräschare ut! Dessutom ska jag på SPA på söndag med finaste Veronica, det ska bli ljuvligt skönt med en 80 minuters energibehandling! Perfekt för min vintertrötta kropp!;-) En perfekt födelsedags present från mina kära barn och älskade sambo!
Nä nu måste jag ryka ut... Kidsen är i luven på varandra *suuuuuuuuuck* igen. De där två minsta bröderna Grunditz kan ALDRIG hålla sams och är just nu som hund och katt. Dessutom så ska de har likadana grejer. Ta den ena en sak så ska minsann den andra ha precis den saken och så är fajten igång... Det är sååå jobbigt att ständigt vara den där fredsmäklaren som ska hålla dessa bröder sams...
Kanske ska jag ta mej en liten tur till systembolaget även denna fredag?! Kanske får jag visa leg även idag och känna mej en gnutta yngre;-) Skulle behövas just nu känner jag! *fniss*

2 kommentarer:

  1. Jag brukar oxå få visa leg på systemet. Sist sa kassörskan: jag trodde nog det var en komplimang att be om leg men inte en så stor. :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!